2777
2789
عنوان

از صبح تا الان صبحانه و نهار و عصرانم فقط و فقط یدونه پفک بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 39 پست
بابام انقدد حساسه رومبا اینکه معتادن ولی تاحالا نشده چیزیو بخوام بخرم رو دلم بمونهبگم بهزیستی میخنده ...

مادربزرگ پدریم که روانیم کرده تاپیکای خیلی قبل ترم هست

مادریمم نمیتونم باهاش کنار بیام

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمامانت زنگ بزن بگو گشنمه کجایی ؟

جوابمو نمیده

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

مامانت هم که تو زندان بوده چرا اون ترک نکرده ؟ کی و چه طوری آزاد شد؟ راستی انگار الان مشکلت نبودن فندک فقط خیلی گرون نیس یه دونه واسه خودت بخر قایم کن از دست مامانت -تو هم زود خوب میشی آن شالله-رفتی پفک بخری یدونه فندک هم میخریدی خوب 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

مامانت هم که تو زندان بوده چرا اون ترک نکرده ؟ کی و چه طوری آزاد شد؟ راستی انگار الان مشکلت نبودن فن ...

الان شیش ساله هرجا ک بگی رفته ولی نتونسته ترک کنه

نمیدونم چند هفته ای میشه، با ضامن

نه مشکل نبودن فندک نیست

الان شیش ساله هرجا ک بگی رفته ولی نتونسته ترک کنهنمیدونم چند هفته ای میشه، با ضامننه مشکل نبودن فندک ...

خوب درس بخون برو دانشگاه خوب - خوابگاه بگیر و کار پیدا کن و زندگیتو بساز انشالله خدا کمکت کنه عزیزم 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

خوب درس بخون برو دانشگاه خوب - خوابگاه بگیر و کار پیدا کن و زندگیتو بساز انشالله خدا کمکت کنه عزیزم

مرسی گلم

بابام انقدد حساسه رومبا اینکه معتادن ولی تاحالا نشده چیزیو بخوام بخرم رو دلم بمونهبگم بهزیستی میخنده ...

شرایط زندگی منم سخت بوده هزار بار بریدم ولی بلند شدم خانواده ام مثل خانواده تو نبوده عزیزم ولی از جهت های مختلف آزارم دادن. ولی گاهی وقت ها فاصله گرفتن از آدما خیلی میتونه به آدم کمک کنه درست پدر مادرت هستن ولی اونا تو باتلاقی رفتن که اگه تو هم تلاشی نکنی تو هم تو باتلاق اسیر میشی سعی کن روحیت روبالا ببری تا بتونی در آینده به زندگیت ادامه بدی

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

همیشه پدر و مادر حامی بچه ها هستند ولی یه وقتهایی بچه ها حامی پدر و مادر میشن و زیر بال و پرشو میگیرن - حالا شما سعی کن شرایط خوب برای خودت بسازی و بعد مادرت رو نجات بدی و کمکش کنی - اونموقع تاثیر حرفت روی مامانت بیشتر میشه و انگیزه پیدا میکنه واسه رهایی از اعتیاد -به امید خدا -امیدوارم تاپیک فیک باشه واصلا همچین مادر و پدری و فرزندی وجود نداشته باشه