2777
2789
عنوان

بنظرتون توقع زیادیه

105 بازدید | 10 پست

خیلی دلم گرفته 

۲روز قبل حالم بد بود،همسرم از سرکار اومد دید رنگ و روم پریده و بی موقع خونریزی دارم وسط سیکل ماهیانم،هی اصرار کرد پاشو بریم دکتر من حوصله و توانشو نداشتم،بعد یواشکی ازمن پیام داده بود به مامانم که اون راضیم کنه برم دکتر 

بعدش مامانم بهم زنگ زد و احوالپرسی کرد،گفتم حالم بده و اینجوریم،بعد گفت ما خونه نیستیم که بگم بیا اینجا و اینا خواستی فردا بیا منم گفتم نه نمیام خوبم

فرداش من تنها بودم خونه حالمم بد بود و همسرمم سرکار،مامانم زنگ زد بعد گفت که خب ادم همینجوری میشه دیگه استراحت کن خوب میشی پاشو یچیزیم بخور

این گذشت تا اینکه دیشب همسرم از سرکار اومد گفت ۲تا امپول تقویتی گرفتم به مامانت میگی بیاد برا جفتمون بزنه منم خیلی ضعف دارم،به مامانم گفتم نیومد

امروز دوباره به مامانم زنگ زدم گفتم عصر یا اخر شب بعداز شام بیاییم خونتون یه سر این امپولارو بزنی،دوباره گفت ما نیستیم

خیلی دلم شکست

میدونم الان میگید برو بیمارستان یا جایی،خودمم همین تو فکرم بود اما پیش همسرم خیلی خجالت میکشم

امان از پدر مادرهای بی فکر...

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم وقتی روز اول دیدین زیاد تحویل نگرفتن، کاش برای آمپول بهشون رو نزده بودید. 

بعد حقیقتا اینکه مادرتون برای شما و همسر تزریقات انجام بدن بنظرم سخته. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ببین تو یه شهریم باهاشون ها،فاصلمون ۱۰ دقیقه س اما انقدر تنها شدم که

دیه سعی کن شوهرتون بپیچانید که اینجور عذاب وجدان نگیری با حرفای خانوادت و خجالت نکشی و درآینده واس بچت سعی کن ۱۰باشی تا تجربه هاتو تجربه نکنه...

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
میفهمم چی‌میگی آدم ضایع میشه ولی خب شاید واقعا کار دارن

نه همیشه همینن،دوس ندارن ما بریم خونشون

بعد جالبه وقتی مدت زیادی ام میگذره و نمیریم هم میگن شما بی عاطفه اید،من واقعا نمیدونم چکارکنم

بنظرم وقتی روز اول دیدین زیاد تحویل نگرفتن، کاش برای آمپول بهشون رو نزده بودید. بعد حقیقتا اینکه ماد ...

برای همه انجام میدن،برای خودماهم ۱سال پیش انجام داده بودن

مشکل تزریقات نیست

نه همیشه همینن،دوس ندارن ما بریم خونشونبعد جالبه وقتی مدت زیادی ام میگذره و نمیریم هم میگن شما بی عا ...

خب به روشون بیار بگو فلات روز و فلان روز می‌خواستیم بیایم شما گفتین نه