2777
2789

اینکه من خونمو بدم دادشم اجاره 

و بگم خودت قیمت بذار من نمی دونم و خدا رو هم در نظر بگیر اون قیمت بذاره و قبول کنید 

و بگه خونه رو کابینت هم می کنم بگید باشه 

و بگه سال بعد بهم میدی بگید باشه ولی قیمت نگفته باشید 

و بگه خودم میشینم و تاکید کنه 

بعد برداره خونه که تو بهترین منطقه است  رو بدون اجازه شما با کابینت بندی بده به یکی دیگه و چند برار قیمت  رهن  وه به شما داده بذاره توجیبش و به شما هیچی نگه 

این پول حلاله 

اصلا منو سرزنش نکنید  خودم کافی دارم سرزنش می کنم خو دمو فقط بخاطر خواهر برادری اینکار شده و به همین خاطر قرار داد  ننوشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چجور از برادرت اجاره کرده مگه سند مالکیت رو ندیده یا تو به برادرت وکالت دادی که بتونه 

حالا که شده یا برو ازشون شکایت کن یا به همون خواهر برادری ببخش 

به نظر من ببخشش ولی دیگه بشناس براش کاری نکن با اعتماد نکن 

چون قرار داد نداری میتونی ازش شکایت کنی چون اون حتما قرارداد داره و این ینی معامله مال غیر

حالا تهدیدش کن

ولی زودتر تعیین تکلیف کن یکم که بگذره ممکنه با موضوع حق انتفاع ازت بگیرشااا

اصلا معامله با فامیل اشتباهه

اولش رو نفهمیدم چیشد

اگر اجاره نامه قیمت و زمان مشخص نباشه قرارداد باطله.

اگر هم اجاره نامه رو توی املاکی نوشتید فرمش اینطوری هست که انتقال رو ممنوع میکنه وگرنه مستاجر میتونه منفعت رو منتقل کنه 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه