2777
2789

رفتم اونجا دیدم ناهار املت درست کرده گفت شما ناهار خوردید گفتم نه ولی دیر صبحونه خوردیم حالا یه لقمه میخوریم بعد سفره اینا باز کردم دوتا کارگر هم هست میان اونجا ناهار یکیشون اومد ناهار یکیش نیومد از اون طرف یکی دیگه از همکاراش که اصلا نمیاد ناهار یهویی سرزده اومد منم یه بشقاب تو سفره بود به شوهرم یواشکی تو آشپزخونه خونه گفتم  برای من بریز تو بشقاب نگهدار گفتم اینا رفتن میرم میخورم اونا نشستن به خوردن برای اون یکی کارگر که نیومده بود هم نگه نداشتن فک کردن اونی که همسرم ریخته تو بشقاب برای اون نگه داشته دیگه منم پاشدم اومدم تو راه به همسرم پیام دادم ممنون بابت املت خوشمزت زنگ زد که چرا رفتی خب درست میکردم دوباره گفتم نمی‌خواد دستت درد نکنه تو اونجا منو آدم حساب نکردی یه تعارف کنی بگی بیا سر سفره یا حداقل بگی اینو تو بشقاب برای تو ریختم اونام بفهمن تو بهم ارزش قایل نشدی من اونجا مهمون بودم ..... اونم گفت تو اشتباه کردی پاشدی رفتی چرا رفتی اینا بحث کردیم و اعصابمون خورد شد و قطع کرد گوشی رو

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بهش گفتم من بخاطر املت یا ناهار ناراحت نشدم من نامحرم نبودم که زنت بودم چی میشد یه تعارف میکردی یا حداقل میگفتی اینو برات ریختم بیا بخور تا اونا بفهمم برای منه تو منو آدم حساب نکردی از این ناراحتم 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم مثل زنای مردم غذا چرب و چیلی درست کردی بردی براش

یا دیدی املت دارن جگرت کباب شده براش 

اینو باش واسه املت قهر کرده 😶

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چقدر شکم.شلی بخاطر یه املت چ ادایی در آوردی کوفتش کردیبه جای اینکه ی چیزی دستت بگیری ببری اونام بخور ...

چی میگی برای خودت میگم بخاطر املت نبود اونجا منو آدم حساب نکرد همه نشستن سر سفره یه تعارف نکرد بهم من اونجا مهمون بودم

خوشگلم یه املت چیه که خودت رو باهاش پایین بیاری.ارزش گذاشتن زمانی خوبه که طرف خودش اهمیت بده تا با گ ...

میگم چرا اصلا براش مهم نبود به من که اونجا مهمون بودم تعارف نکرد منو آدم حساب نکرد خودشون خوردن و پاشدن

بنطرم بیخودی ناراحت شدی 

اونا کارگرن نمیشه که غذا نخورن 

شما باز میشه بری خونه بخوری یا میگفتی برات دوباره درست کنه 

زشت تر بود اگه به همکاراش میگفت نخورید غذای زنمه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چی میگی برای خودت میگم بخاطر املت نبود اونجا منو آدم حساب نکرد همه نشستن سر سفره یه تعارف نکرد بهم م ...

وسط یه مشت مرد و کارگر چی بهت بگه اصلا نباید میرفتی ک بخواد چیزی بگه 

شما مشکلت دقیقا همون املت هست و دنبال بهونه ای