2777
2789
عنوان

نمیدونم چی داره میشه

227 بازدید | 18 پست

نمیدونم چم شده با همه کات کردم همه رو بلاک کردم بدون اینکه بگم بهشون با اینکه یه سریاشونو واقعا دوست داشتم 

حوصله هیچکسو ندارم فقط به هدفام فکر می کنم

انگار هیچ احساساتی درونم نیست  

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشونه های مردنه داری به زودی میمیری خدابیامرزتت آدم خوبی بودی

نه فکر می کنم نشونه خستگیه 

همونه گلهرمونات بهم‌ریخته

آره و متاسفانه حتی یک نفرم دور خودم نگه نداشتم همه کات 😐🙄

آره و متاسفانه حتی یک نفرم دور خودم نگه نداشتم همه کات 😐🙄

پریودیت ک تموم شد رازیانه دم کن بخور

یکی دوبار کافیه 

بعد هربار نزدیک پریود میشی یک لیوان فقط دم کن بخور تو‌پریودی نخوری مضره

ب شدت پی ام اس ت رو اروم و بدون پرخاشگری و درد میکنه

منم اینجوریم و جدی خوشحالم و برام مهم نیست 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

پریودیت ک تموم شد رازیانه دم کن بخوریکی دوبار کافیه بعد هربار نزدیک پریود میشی یک لیوان فقط دم کن بخ ...

مرسی گلم🩷

چه عالی حتما خدا قراره اتفاق خوبی برات رقم بزنه که فضول و حسود سمیارو فرشته نگهبانت دور کرده ازت

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

چه عالی حتما خدا قراره اتفاق خوبی برات رقم بزنه که فضول و حسود سمیارو فرشته نگهبانت دور کرده ازت

باور کن خسته شدم از اینکه من همیشه اونی بودم که بهشون کمک میکردم مرهم بودم هیچ وقت نزاشتم کسی بفهمه منم کم میارم  و الان دیگه مغزم خسته شد و این تصمیمو گرفتم

از یه جایی به بعد از کمک کردن خسته میشی و کم میاری

انگار تراپیست خصوصی بودم

اومدم بگم بخاطر هورموناس، یا دم پریودی یا پریود خودت گفتی 😄😄میگذره این روزا ،سر حال میشی

ولی همیشه تصمیمایی که تو پریودی میگیرم بعدا به نفعم تموم میشه