2777
2789
عنوان

ازدواج با آقایی که مطلقه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 74 پست
خب چندسال زندگی با قهرو تنش داشته تا جدا شدن.بچه الان با مادرشه زیر هفت ساله

خوب‌اگه خانومه انقدر بد بود بچه‌رم‌نمی‌گرفت‌که‌خودشو‌راحت‌کنه 

دردسرش‌خیلی‌زیاده بی خیال شو‌به‌نظرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه زنش به خاطر مهریه ازدواج کرده و حتی از دوره عقد قهر کرده مهریه گذاشته اجرا

اینکه ایشون چی میگن اصلا نمیشه اعتماد 100 درصد کرد 

خیلی تحقیق کنین 

بچه هم دارن 

خیلی فکر کنین 

بالاخره پدر اون بچه اس این آقا بحث مالی عاطفی اش مهمه 

اگر کنار نیاید بچه هم اذیت میشه 

اگر از عهده این زندگی و حاشیه هاش بر میاید خوبه 

عقلانی تصمیم بگیرین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

والا این اقا واسه یه زن طلاق گرفته هم کیس خوبی نیست چه برسه دختر مجردهمون بهتره بره مهریه بده و توله ...

🤣🤣🤣🤣واییی

خب گلم اگه زنه مقصر باشه و مرده تو دام همچین زنایی که ازدواج براشون کاسبیه افتاده باشه چی

فکن این سکه هی بالاترم بره 😐😐۸۰ یا ۹۰ یا ۱۰۰واقعن زورت نمیاد

میاد ولی به اینم فکر میکنم شاید این آقا مقصر نبوده و گیر یه انتخاب ناراست افتاده و نباید به خاطر انتخاب غلط تمام زندگیش تلخ بشه

🤣🤣🤣🤣وایییخب گلم اگه زنه مقصر باشه و مرده تو دام همچین زنایی که ازدواج براشون کاسبیه افتاده باشه ...

تو ناجی مرده ایه؟ 

تو چرا خودتو درگیر کنی اخه دختر خوب 

به فکر خودت باش 

یه زندگی نرمال و خوب نه از اول زندگی چالش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀