2777
2789
عنوان

ازدواج با آقایی که مطلقه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 74 پست

جاری من طلاق گرفته بود 

برادر شوهرم همینطور باهم ازدواج کردن و اولش چون فامیل دور هم بودن میدونستن برادرشوهرم اعتیاد داره و بددل و شکاک هست گفتن نه ما راه میایم ما درستش میکنیم

متاسفانه بعد چندسال با یه بچه جداشدن

ببین اون آدم عوض نمیشه ها اگ اخلاقاشو میدونی بدون تا آخر همین هست

و اون بچه اگ قراره با تو زندگی کنه باید خیلی دل بزرگی داشته باشی ک بهش محبت کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بقیه شرایطش به دلمه

طلاق ،دادن مهریه،داشتن بچه 

اینا کافی نیست 

چی داره که به دلته اخه 

مامان گاهی با ما که دختر خودشیم سر صمیمیت با بابام به مشکل میخوریم میگه به من کمتر توجه شده 

شما که جای خود داری

با بچه میتونی بسازی؟ یکی از فامیلای ما با وجود اینکه اون آقا خیلی ثروتمند بود خیلی آدم خوبی بود به خ ...

منم از آقاعه خوشم اومده ولی خیلی تصوری ندارم از آینده با وجود بچش چیمیشه...نمیتونم پیش بینی کنم اخه

علت طلاق؟اگر گفت زنم مشکل داشته یا زنم خیانت میکردههمین الان جواب منفی هست

گفت زنده به خاطر پول و مهریه زنش شده و از دوران عقدشون قهر می‌کرده مهر می‌ذاشته اجرا.

میگه زنه به خاطر پول و مهریه باهاش بوده ...و در دوران عقد قهر کرده و مهرشو خواسته از اون موقع حتی

اگه باهاش ازدواج کنی دیگه هر چی دارین باید نصف بشه 

ینی اون پولی که حق شماست باید مثل کاغذ لول کنه بده مهریه زن سابق ..کتری ک دختر خاله احمق من کرده ..فکن اول زندگی 

شوهرش پول کم اورد قسد مهریه بده ..ماشینشون فروختن

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

دلیل طلاق چی بودخیلی احتیاج به تحقیق و راستی آزمایی داره حاشیه زیاد داره اگر بتونین جای مادر اون بچه ...

میگه زنش به خاطر مهریه ازدواج کرده و حتی از دوره عقد قهر کرده مهریه گذاشته اجرا

خب از کجا مطمئن بشم دلیل طلاقش چیبوده...نمیتونم برم با زنه صحبت کنم ک

اصلا چه اهمیتی داره دلیل طلاق حالا هرچی 

مهم شرایط زندگی که تو با وجود یه بچه و مرد مطلقه ای که بابد مهریه بده داری 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خوب پس‌چی‌شده‌بچه‌هم‌دارن! فکر‌نمی‌کنم راستشو‌بگه! بچه‌پیش‌کیه؟ بیشتر فکر‌کن به نظرم

خب چندسال زندگی با قهرو تنش داشته تا جدا شدن.بچه الان با مادرشه زیر هفت ساله