2777
2789
عنوان

ازدواج با آقایی که مطلقه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 74 پست
بنظرتون اون بچه ،مثل بچه خود آدم نمیشه هیچ وقت ؟

اینی بستگی به آدما داره ولی باید بپذیری ک اون آقا اولویتش بچشه و ممکنه خیلی اذیت ها بخاطرش بشی چون ناخودآگاه ی گاردی واسه نامادری هست و هزارویک مشکلی ک معلوم نیست چیه و بعدها پیش میاد 

همینجا تاپیک هایی در این مورد میزنن و میبینم ک درگیرن بااین موضوع کلی یادت باشه هر اتفاقی ک بیفته و تو مشکلات هرکسی ک مقصر باشه اولویت اون آقا قطعا بچشه بچه ای ک از یکی دیگس

اندر دل من تو ای نگارا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه طرف از اول به خاطر پول و مهریه زنش شده و حتی در دوران عقد قهر کرده مهریه خواسته...خودم مجردم ۲۵ ...

میدونی بهترین کار چیه؟ 

1_کلا ازش فرار کن

2_میخوای مطمئن شی برو از اطرافیان پسره و اطرافیان دختره تحقیق کن. تاکید می‌کنم اونایی که شناخت دارن نه خانواده خود طرف. 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بنظرمن کسی ک مطلقه وبچه داره خب شرایطش خیلی متفاوته شما واقعا میتونی اول زندگی بچه رو مديريت کنی بعی ...

مرسی عزیزم.اقاعه میگه حتی بچه رو می‌تونه بده مادرش نگهداری کنه و خانوادش گفتن اگه بچت مشکلی برای زندگی و ازدواجت پیش بیاره مادربزرگش نگهش میداره.ولی من خودم اگه بخوام با این آقا ازدواج کنم بعید می‌دونم وجدانم بزاره یه دختر کوچیک تو خونه پدر خودش جایی نداشته باشه🥲

🤣🤣🤣🤣وایییخب گلم اگه زنه مقصر باشه و مرده تو دام همچین زنایی که ازدواج براشون کاسبیه افتاده باشه ...

از کجا معلوم اصلا راست بگه پای حرف تمام مردای مطلقه بشینی میخوان زن سابق رو مقصر جلوه بدن 

بعدشم مردا زرنگ تر از این حرفان جایی نمیخوابن اب زیرشون بره

تازه گیریم زن مقصر باشه بازم مردمطلقه واسه یه دختر مجرد مناسب نیست چون تمام فانتزی و اتفاقات قشنگ زندگی مشترک و اولین بارهاش رو با اون زن تجربه کرده احساسات کاملش رو خرج کرده واسه زن دوم مخصوصا دختری که تجربه زندگی هنوز نداره دیگه نمیتونه همون میزان شوق و ذوق و فانتزی ها رو پیاده کنه 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

باتوجه به سنت و اینکه داری به این مورد نامناسب فکر میکنی حسم میگه شهرتون خیلی کوچیکه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

علت طلاق؟اگر گفت زنم مشکل داشته یا زنم خیانت میکردههمین الان جواب منفی هست

همشون همین ومیگن

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...