2777
2789
عنوان

سونوی ان تی و جنسیت

869 بازدید | 19 پست

امروز سونوی ان تی دادم 11 هفته و 5 روزه بود. برای اکثر کساییکه اومده بودن تو این حدود و هفته 12 و 13 جنسیت رو میگفت و تو برگه میزد.برای یکی دوتامون فقط نگفت.بنظرتون چرا؟

خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن

دختر باید باشه که دیر بگن یا نگن

در کل خوبه که نگفته همون آنومالی اسکن که رفتی دقیقشو بهت میگه که دچار شک و تردید هم نباشی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیک بوده نتونسته چیزی ببینه ...ایشالا تا سونو هفته ۱۶ متوجه میشی ...ممکنه هر دو جنس باشه ربطی نداره  !

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
وقتی جنسیت رو دیرتر میبینن اکثرا چیه؟

مگه تو۱۱هفته جنسیت معلوم میشه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
وقتی جنسیت رو دیرتر میبینن اکثرا چیه؟

تازه اگرم میدید بازم دقیق نبود تا آنومالی اسکن دقیق را متوجه میشی 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
حتما مشخص نشده من ۱۱ هفته و ۳ روز بهم گفتن پسر و پسر هم هست

نمیدونم...خدایا من که با هر چیزی استرس میگیرن

خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن

منم امروز ۱۱هفته و چهار روز بودم که رفتم.😀

منم قراربود بزارم واسه هفته های ۱۲یا۱۳. اما چون میخورد به تعطیلات ترسیدم ریسک کنم و سونوگرافی ها باز نباشن. 

من به سونوگرافیست گفتم جنسیتش معلوم نیس لااقل یه احتمالی بدی گف پاشو مسخره بازی درنیار من از این احتمال ها به کسی نمیگم😅 

آقای خیلی مهربون و باسابقه ایی بود. گفتمش میشه صدای قلبشو گوش کنم چون تا حالا گوش ندادم گفت این کارای پیش افتاده مال من که سرم شلوغه نیس 😒 بهداشت و جاهای دیگه بیکارن انجام نیدن برات   ولی باشه . دوثانیه گزاشت سریع قطعش کرد گفت خوبه دیگه راضی شدی😞... 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸