2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم مثبت بود ولی الان پریود شدم🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 49 پست

بخاطر اینه که باردار بودی عزیزم و بتا رفته بالا و تا بیاد پایین و به حالت نرمال بشه شما تا دو سه ماه هم بیبی بزنی مثبت جواب میده خودم همینجوری بودم😂

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

خونریزی سقط وپریودشبیه همه برودکتر

بتا دادم چیزی نبود 

کلا از وقتی حامله شدمو سقط کردم هیچکس جواب درست بهم ندادو نمیده 

سر همون اولی که سقط شد اونقدر اذیتم کردن که نگو 

جونمو به لبم رسوندن اخرش بیچاره خودش سقط شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزیت زیاده؟ شاید لانه گزینیه

لانه گزینی قبل مثبت شدن بی بی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بتا دادم چیزی نبود کلا از وقتی حامله شدمو سقط کردم هیچکس جواب درست بهم ندادو نمیده سر همون اولی که س ...

بی بی زیردودقیقه مثبت شد؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بخاطر اینه که باردار بودی عزیزم و بتا رفته بالا و تا بیاد پایین و به حالت نرمال بشه شما تا دو سه ماه ...

اخه بتام بیشتر از 220بالاتر نرفت و هیچ سونویی هیچ جنین یا حتی ساک بارداریم ندید 

بی بی زیردودقیقه مثبت شد؟

نه بیشتر مثلا بعد پنج تا ده دیقه به هاله خیلی کمرنگ که فقط تو نور دیده میشد و به مرور پررنگ تر میشد 

سری قبل که حامله بودمو سقط کردمم همینجوری شد 

نه بیشتر مثلا بعد پنج تا ده دیقه به هاله خیلی کمرنگ که فقط تو نور دیده میشد و به مرور پررنگ تر میشد ...

باردارنبودی اون خط تبخیربودبی بی زیردودقیقه جوابش درسته

باردارنبودی اون خط تبخیربودبی بی زیردودقیقه جوابش درسته

سری قبل که فهمیدم باردارمم همینجوری میشد عزیزم

همون لحظه نمیشد یه چند دیقه که میگذشت میوفتاد رفتم بتا دادم مثبت دراومدو بتام رفتع بود بالا 

سری قبل که فهمیدم باردارمم همینجوری میشد عزیزمهمون لحظه نمیشد یه چند دیقه که میگذشت میوفتاد رفتم بتا ...

اونم بالای۵دقیقه مثبت شده بود؟

اره شایدم بیشتر یه هاله خیلی کمرنگ میوفتاد که به مرور مثلا تو نیم ساعت یه ساعت پررنگ تر میشد

بگردیه متخصص خوب پیداکن بروپیشش ش‌وهرت آزمایش داده؟