2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم مثبت بود ولی الان پریود شدم🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 49 پست
بتا تا حدی بالا میره و بعدش ریزش پیدا میکنه.علت بی کیفیت بودن تخمک و اسپرماون جنین نمیتونه لانه گزین ...

شما متفورمین و لتروزل استفاده کردید؟

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

منم چهارمین ماه اقداممه مشکلی هم نداریم ولی نمیشه دکتر برام متفورمین و لتروزل تجویز کرد منتها میگن ب ...

دکتر بهتر می‌دونه که برات تجویز کرده ولی خب چرا از خود دکتر نمیری بپرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهتر می‌دونه که برات تجویز کرده ولی خب چرا از خود دکتر نمیری بپرسی

سرچ کردم این هارو نوشته بودن وگرنه از دکتر پرسیدم گفتش تنها عوارضش دوقلو باردار شدنه🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

نهمن مشکل تخمک نداشتم

منم ندارم ولی پزشک نوشته😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی زیاده از پریود یکم بیشتر و لخته های کوچیکم دارم اخه شنیدم لانه گزینی در حد لکه بینی میشع

نمیدونم والا ولی بری پیش دکتر زنان بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونریزی سقط وپریودشبیه همه برودکتر

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

ممکنه

چون ۷۰درصد بارداری ها قبل موعد پریودی سقط میشن و اصلا مادرها نمیفهمن باردار شدن و سقط شدن

مال شمام ممکنه خودبخودی سقط شده باشه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40