2777
2789
عنوان

بخاطر یه چای شوهرم بهم توهین کرد

457 بازدید | 32 پست

من عقدم خانوادم جایی رفتن دیشب خونه نبودن موندم خونه مادرشوهرم شوهرم صبح بهم‌گفت چای درست کن   بعد ک اومد بخوره با حالت طلبکارانه ای گفت چرا انقد چای سنگینه بو چای جوشیده میده گفتم من چای خونه شمارو بلد نیستم  گفت یه چای درست کردنم بلد نیست  گفتم همینی که هست  براش چای عوض کردم    داشتم عوض میکردم یکم از چای ریخت رو اپن با دستگیره پاکش  کردم با عصبانیت گفت اونو با دستگیره پاک نمیکنن گفتم به فدای سرم تو هنوز شعور نداری وقتی چیزیو برات درست میکنم جای تشکر فحش بدبیراه نگی   گفتم من دیگه خونتون کار نمیکنم دیگه به من ربطی نداره  یهو طرفم حمله کرد خاست من  بزنه بعد نیم ساعت بعد اومد عذرخاهی واقعا باید عذرخاهیشو قبول کنم بهش میگم منو ببر خونمون نمیبره  حق داشت بخاطر یه چای اینجوری بکنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولش نباید میگفتی من بلد نیستم. باید میگفتی آره عزیزم خودم هم نمیدونم چرا بو گرفته عجیبه! 

بعد هم با دستگیره خونشون اپن رو پاک نمیکردی واقعا

حالا که دیگه کردی و اونم بد کرده باهات. 

قبول کن عذرخواهی رو

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

خودت پاشو برو خونتون 

چه معنی میده تو خونه مادرشوهر موندن اینم برا خودشون یه عده مد کردن

خونه مادرشوهر اونم تو دوران عقد برا یه شام میرن دو ساعت بعد برمیگردن تازه اونم با دعوت

نه 

حواستو خیلی  جم کن با همچین آدمی دوران عقد و نامزدی برا شناخته 

نمیگم همچیو خرابش کن ولی بشین با خودت دو دو تا چهار تا کن  کسی از زندگیخهکسی خبرنداره شاید خیلی اخلاقای خوب دیگم داشته باشه 

آخه بادستگیره؟بعدم بایدسلیقشو بشناسیدیگه اگه اون با داد واخم حرف زد توباخنده وناز یه چشم بگو وقلبشو ...

یعنی ارزش ی دستگیره چای از من بیشتر بود که بخاد  اینجوری توهین کنه