2777
2789

۴ روزه میرم باشگاه... کوفتگی و اذیت بدن دارم اما نه به اندازه‌ی روز اول‌‌ .. با اینکه حرکت و بلند شدن و نشستن هنوز سخته برام... 

ولی از روزی که میرم باشگاه زانو هام صدا میده به خصوص زانوی سمت راست.. درد نداره اما وقتی بلند میشم و میشینم یا از پله بالا میرم یه صدای خرد بدی میشه... اصلا هیچوقت اینجوری نبوددددد 

این عادیه؟

...

چه رشته ای میری؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم ورزشی؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه عادی نیست مربی داری؟ شاید بیشتر از توانت داری ورزش میکنی اب به اندازه کافی میخوری؟

اره مربی خودش بهم برنامه میده 

مامانم هم میگه طرف کاربلد نیست اینجوری شدی 

آب زیاد میخورم 

تو خود باشگاه یه آب معدنی بزرگ تموم میکنم 

طول روز هم زیاد میخورم 

...

یک ماه قبل از رفتن ب باشگاه باید پیاده روی تند انجام بدین

در غیر این صورت ب بدن ضرر می رسونید

تو رفتی و دلم غمین شد قرین آه آتشین شد .از آن شبی که برنگشتی.. جهان چه شادی آفرین بود به چشم من غم آفرین شد...

من پارسال میرفتم انقد فشار روم اومد روز بعدش انگار زانوهام داشت اتیش میگرفت درد شدید.. بعدش دیگه ول کردم.. فکر میکنم مربیم خوب نبود تمریناتش مناسب نبود🤦🏻‍♀️  هنوزم گاهی اخساس فشار میکنم.. خلاصه حواست باشه اسیب به بدنت نزنی🤦🏻‍♀️

یعنی چی چه رشته ای میرم برای لاغری بدن سازی میرم

منظورم همین پیلاتس و اینهاست. بدنسازی لاغر نمیکنه عزیزم. کی گفتههه..هر کیو دسدم رفته بدنسازی برعکس درشت تر و چاق تر شده . فقط پیلاتس 

شما استخونات ضعیفه بدنسازی سنگینه برای بدنت واسه همین استخونات داره صدا میده 

منظورم همین پیلاتس و اینهاست. بدنسازی لاغر نمیکنه عزیزم. کی گفتههه..هر کیو دسدم رفته بدنسازی برعکس د ...

دستگاه زیاد کار نمیکنم مربی اجازه نمیده 

بیشتر هوازی کار میکنم.. 

بعدش هم یه سری دستگاه ها داده تا عضلات پام رو قوی کنم چون یه سری حرکت هارو نمیتونم بزنم 

فکر کنم برای همون دستگاه هاست 

نه می‌دونم لاغر نمیکنه 

خودم رژیم دارم بعد هوازی میزنم برای لاغری

بدن سازی و دستگاه هم میرم برای رو فرم اومدن 

...

برات زوده بدنسازی. اول یاید بری ورزشی مثل پیلاتس. یعد بری سراغ بدنسازی. منبدنسازی رفتم اپل بشم الله تمام استخونامو داغون کرد.. الان میرم پیلاتس ۸ماهه هم رژیم میگیرمم. عم ساسز کم کردم هم ۱۵کیلو کاهش داشتم 

بدنسازی برای کسی خوبه که چندین ساله داره ورزش میکنه