2777
2789

با تبلیغات

بخاطر همینه هر کسی یه دوربین گرفته دستش بلاگر شده دیگه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

فکر کنم بقیه میگن بیا از پیجمون تبلیغ کن ما بهت پول میدیم

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغ .انلاین شاپ .پکیج فروشی. محصولات خودتو تبلیغ کنی بفروشی.

کوچینگ و‌مسخره بازی انلاین 

بلاگری تو ایران خوبه ولی اون بلاگرایی که خارج ایرانن متاسفانه بهواقتصاد مردم داخل ایران ضربه میرنن چون ارز و از کشور خارج میکنن برای کشور مقصد خوب میشه 

پول مردم میره تو جیب خارجیا 

پیجهای خارج ایران پکیجاشونو یا کلاسهای مشاوره انلاین یا کوچینگهای مسخره و محصولات و‌انلاین شاپشونو داخل ایران میفروشن ارزو خارج میکنن

با تبلیغاتبخاطر همینه هر کسی یه دوربین گرفته دستش بلاگر شده دیگه

اره دیگه تواستوری دوتا زبون میریزن و چهارتا دروغ میگن سریع تبلیغ میزارن 

کسی مفت تو اینستا کاری انجام نمیده 

بعضیاشون تبلیغ نمیکنن ولی از طرف گروهای خاصی ساپورت میشن برای اهداف خاصی