2777
2789

واقعا چه معنی میده اینهمه بد میگن پشتش هرکسی علاقه ای داره و میره در پی علاقش 

این حجم از تنفر رو نمی‌فهمم 

مثلا دیشب یکی میگف چرت ترین آدماهم فرهنگیان قبول میشن برا همین من نمیرم اونجا 

درحالی‌که معدل دهمش شده ۱۷/۵ 

چرا فکر میکنن هرکسی ثبت نام کرد قبول میشه اگه اشتباه نکنم امسال ۴۸۰۰۰۰ نفر کنکور فرهنگیان دادن و ۲۶۰۰۰ نفر جذب کردن

جو نی نی سایت هم که.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون دستشون بهش نمیرسه، همه هم میدونن برا خانما بهترین شغله،تمام تابستون حقوق داری

قبولی خیلی سخته میگن پیف پبف بو میده

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

یه عده هم خودشون رفتن ولی مدام بقیه رو دلسرد میکنن که نیاید بدرد نمیخوره 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

چون بی فرهنگ ترین ادم ها میرن تو فرهنگیان

من اصن فرهنگیان نمی‌دونم چیه و کجاس ولی خدایی این چه حرفیه 😐

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
من هیچ نظری راجع به فرهنگیان ندارم چون هدف من نبوده. فقط بعضی وقتا دیدم دانشجوهاش خودشونو میگیرن برا ...

اینو خودمم موافقم . هرچی دانشجو فرهنگیان دیدم خودشو میگیره 

که البته مشخصه وقتی توی دانشجویی انقدر بهشون پول میدن خودشونو میگیرن 

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

منم دقیقا درک نمیکنم چرا انقدر مردم ایران هم رو قضاوت میکنن 

از رو رشته هم 

از رو یک کامنت 

از رو شهر هم دیگه 

بابا بس دیگه مگر طرف رو دیدین که چون اینکار رو کرد فلان 

هر کسی یک شغلی انتخاب میکن 

یکی پول براش الویت یکی علاقه یکی امنیت یکی محیط و هزار تا چیز دیگه قرار نیست همه مثل هم فکر کن و زندگی کنن

من اصن فرهنگیان نمی‌دونم چیه و کجاس ولی خدایی این چه حرفیه 😐

همون اموزش پرورشه اخه از وقتی همینجور نیرو میگیره هرچی الاف و حیرون هست استخدام کرده تو اقوام داریم طرف بز دستش نمیدادن رفته معلم شده بعدم با این معلمهایی که دارن میرن سرکار هیچ توقعی از بچه ها نیست 

والا اینجا که نسبت به همچی تنفر دارن ...آدمی که هدفش یچیزی باشه به ببخشید چرت و پرت و خزعبلات بقیه اهمیتی نمیده بزارین بگن حرف مفت هست دیگه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••