2777
2789
عنوان

چقدر خانمای سایت بیسوادن

325 بازدید | 48 پست

شایدم گشااد تشریف دارن اینجا خیر سرم سایت بارداریه هزار تا تاپیک راجب بارداری میزنم ی نفر جواب نمیده مگه اینجا سابت خانمای باردار نیست؟ 

پس چرا فقط تاپیکایی که راجب خیانت هستو جواب میدن خانمای قدیمی سایت چقدر باشخصیت بودند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما متخصص زنان نیستیم!

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سلام میشه جمع بندی نکنی خانمم 

و اینکه من تاپیک هاتون عنوان هاشو نگاه کردم من با اینکه پرستارم کسی مجازی از کمک بخواد چون نمیتونم بالینی چک کنم اش نمیتونم حرف بزنم 

و اگه برای سلامتی خودت ارزش قائلی پیش پزشک زنان برو یا اگه مشکل مالی داری ویزیت های آنلاین هم هست که نسبتا ارزون تر 

شاید بهتر باشه از دکتر سوال کنی اینجور مسائلو. چقد طلبکارین از آدمای اینجا

من نمیگم خانمای اینجا متخصصن ولی اکثرا یدونه بچه رو دارن و تجربیاتی در این راه به دست اوردن و میتونن به اشتراک بزارن ولی از بس تنبلن دوست ندارن تاپیکوباز کننحتی

اینکه کسی جواب نمیده دلیل بر بی سوادی کل سایت نیست خیلیا یا مجردن یا بدون بچه و اطلاعی از این موضوع ندارن 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

خب حالا چرا از این خانمای بیسواد سایت سوال میپرسی؟

جونتو میخای بدی دست یه مشت بیسواد؟

باسوادا بیرون سایت تو مطباشونن ک شما بهشون مراجعه کنی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤