2777
2789
عنوان

روم نمیشه جلوی شوهرم بی ارایش باشم بیاین😪😫😓

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 44 پست
منم گندمیم چ ربطی داره😑 خودتو دوس داشته باش

نمیدونم چرا سختمه اینکه دوست داشته باشم خود بی ارایشمو

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونکه بی ارایش ندیدت چطوری میگه بی ارایش خوشگلی؟

چرا بی ارایش منو دیده شبا ک میخام بخوابم صورتمو میشورم یا صبحا که از خواب پا میشم بی ارایشم

ولی در طول روز باید کرم بزنم

اگه نزنم خودم نمیتونم نگاش کنم

وگرنه اون بی ارایش منو دیده

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

بنی ناموسا از صبح تا شب کلا با ارایشی؟

اره ولی شب ک میخام بخوابم بی ارایش صبحم ک از خواب پا میشم تا ظهر بی ارایشم

ببین ارایش از نظر من همون کرم و رژه

بجای کرم به پوستت برس گه‌مثل پوست بچه بشه

هر چیم میرسم بازم خوب نمیشه جای لکجوش هست و زیر چشامم گود و سیاهن

اره ولی شب ک میخام بخوابم بی ارایش صبحم ک از خواب پا میشم تا ظهر بی ارایشمببین ارایش از نظر من همون ...

میدونم ولی وقتی میگه بدون ارایش خوشگلی ینی دیگه بنظرش خوشگلی درضمن اون صبح و شب بی ارایشتو میبینه پس دیگه فرقی براش نداره

چه حوصله ایی داری خداوکیلی؟من بیرونم میخام برم فقط لباس عوض میکنم و عطر میزنم و سریع میرم یعنی خداوک ...

نیاز به این همه پز نبود حالا 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

کرم اگه ضدافتاب میزنی که خب خوبه در طول روز اگه کرم پودر میزنی که سعی کن دیگه نزنی عادت میکنی اولش سخته برات

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست.