2777
2789
عنوان

روم نمیشه جلوی شوهرم بی ارایش باشم بیاین😪😫😓

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران عقدی ؟منم اینجور بودم از وقتی بچه آوردم دیگه فقط یه شونه میزنم موهامو و تمامممم

اره یه سال میشه از عقدم

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

دوران عقدی ؟منم اینجور بودم از وقتی بچه آوردم دیگه فقط یه شونه میزنم موهامو و تمامممم

اره یه سال میشه از عقدم

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

این همه کرم میزنیپوستت خراب نمیشه ؟

چرا گلم خراب شده پر لک جوش و کک و مکه

يعنى أصلا بدون ارايش شما رو نديده بود؟

قبل ازدواج باهم دوست بودیم خیلی کم

شب با ارایش میخوابی پوست که داغون میشه

ن با ارایش نمیخابم صورتمو میشورم

عمه من که تو خابم ارایش داره چون شوهره ازش سره پوستشم ک داغون😐

ن واقعا با ارایش نمیخابم از عمه تو یه ذره اعتماد ب نفسم بیشتره خداروشکر

عادیه منم همین بودم به جاش به پوستت برس و مثال اگر ابروهای کم پشتی داری رنگشون کن

ن ابروهام کمونی و مشکی و پره چشم و ابروی خوشگلی دارم ولی خب دوست داشتم سفید باشم

بجای کرم به پوستت برس گه‌مثل پوست بچه بشه

چطوری مثل پوست بچه بشه؟ 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......