2777
2789

مادرم خیلی ساده هست و گوش بحرفشون هرچی بهش بگن باور میکن هرکاری بگن انجام میده چندین بار دیدم علیه ماتحریکش کردن چطور ازشون دوری کنم و طوری رفتار کنم که بفهمن من نفهم نیستم و متوجه کاراشون شدم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

واقعا من باشم جمعشون که جمع باشه قشنگ میگم خاله های عزیزم خبر ها بالاخره به گوشمون میرسه شما خیلی هنر کنید کلاه سر خودتون نگه دارید و بچه هاتون به مادر من چیکار دارید که علیه من تحریکش میکنید و چیزی یادش میدید بچه که نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منم کشته مرده یا خالمه 

یعنی با چشم خودش هم ببینه بدی کرده در حقش چشماش رو میبنده که نبینه و می‌ره بوسش میکنه 

پشت ما حرف میزنن پیشش و اینم میگه از بس بفکرتونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعا من باشم جمعشون که جمع باشه قشنگ میگم خاله های عزیزم خبر ها بالاخره به گوشمون میرسه شما خیلی هن ...

اصلا میخام ازشون دور باشم اینقد بدردشون خوردم پرو ترشدن متاسفانه مادر من اونقد ساده هست که خودشونم میگن هرروز زنگ میزن تمام اتفاقای خونه و مارو میگه بهشون

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بدبختانه شاید پدر رو بشه از خانواده اش جدا کرد ولی مادر ایرانی رو تحت هیییچ شرایطی نمیشه از زیر سلطه خانواده مفت خورش بیرون آورد...

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اصلا میخام ازشون دور باشم اینقد بدردشون خوردم پرو ترشدن متاسفانه مادر من اونقد ساده هست که خودشونم م ...

خب پس مقصر مادرته دیگه 

شما رو ندی بهتر همین که رفت و امد نمیکنی خیلی خوبه

مامان منم کشته مرده یا خالمه یعنی با چشم خودش هم ببینه بدی کرده در حقش چشماش رو میبنده که نبینه و می ...

دقیقا مادر منم همین بارها مارو مجبور کرده بریم کاراشونو انجام بدیم درصورتی که اونا حاضر نیستن بچه ها شون کوچکترین کاری بکنن

خب پس مقصر مادرته دیگه شما رو ندی بهتر همین که رفت و امد نمیکنی خیلی خوبه

بله عزیزم مقصر مادرم نه سیاست داره نه رفتار درست بلده نه مادر خوبی همه ازرفتارش سواستفاده میکنن

خب پس مقصر مادرته دیگه شما رو ندی بهتر همین که رفت و امد نمیکنی خیلی خوبه

من که دیگه به هیچ وجه رفت وامد نمیکنم اونا میان اینجا