2777
2789
عنوان

همسایه ها از صدای رابطمون گله کردن🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 72 پست
شاید مادرشوهرت الکی از زبون همسایه ها گفته باید بهش میگفتی میرم بهشون میگم یعنی صدای رابطه باشوخی از ...

نمیدونم فقط گفتم اون صدا صدای رابطه نیست صدای شوخی های شوهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم قضیه چیه نمیدونم چرا اصلا اینجوری شد فقط میخوام خودمو بکشم😭😭

چون طبقه بالای مادرشوهر هستید حس میکنم مادرشوهرت حرف خودشو از زبون همسایه گفته. خونه ویلایی که انقدر صدا نمیره. مگه اینکه خیلی جیغ جیغ و هوار کرده باشید.  ولی عزیزم من تو آپارتمان به پسر ۶ ساله ام یاد دادم چطور بازی کنه یا آروم باشه شما که بالغ و بزرگسال هستید

مردم از خجالت پیش مادرشوهرم بخدا فقط تونستم بگم من نمیزارم صدای رابطم بیرون بره اونا همش صدای شوخیای ...

بیخیال شو، فراموش کن

ولی سعی نکن صداتون کمتر بشه چون میگن ببین تا اعتراض کردیم ساکت شدن

همسایتونم دیدی بهش بگو شما مشکلی داری بیا به خودم بگو نه به غریبه بعد صدای رابطه نیست و صدای شوخی و خندس.

بهش بگو انشالله از همه خونه ها صدای شوخی و خنده بلند بشه مثل خونه ی من

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

میدونم خودتو بذار جای اونا فکر میکنن چخبره الان تابستونه یکم دیگه بگذره درست میشه

اره حق دارن منم از صدای دعواهای اونا گاهی کلافه میشم 

مثل اینکه به یکی دیگه از همسایه ها میگفتش بچم میگه مامان باز بیتربیتا شروع کردن ، بچه ۹,۱۰ ساله چرا باید همچین حرفی بزنه 

چرا اصلا این حرف زشتو بیان به مادرشوهرم بگن منم آب شم از این حرف پیشش 

بمیرم کاش فقط

عزیزم ما به بچه هم تذکر میدیم جیغ و داد نکنه تو ساختمون شما که دیگه خانوم بزرگی بهتره کلا رعایت کنید ...

کاملا درسته ولی هیچ کس اشاره نکرد که همسرشون مشکل دارن یعنی چی گاز میگیره دردم میاد.باید به همسرشون تذکر بدن

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

مثل اینکه میخواد به خودمم زنگ بزنه چی بگم بهش؟

همونی که بهت گفتمو بگو دیگه 

با تیکه و حق به جانب هم بگو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

همونی که بهت گفتمو بگو دیگه با تیکه و حق به جانب هم بگو

مثل اینکه رفته به یکی دیگه از همسایه ها گفته که بچم میگه مامان باز بیتربیتا شروع کردن ، اخه بچه ۱۰ ساله چرا باید همچین حرفی بزنه،

میخندم میگم بابا به بچه بگین اینا صدای شوخی و خندست همیشه که نباید از خونه صدای دعوا بیاد بچه چه میفهمه رابطه چیه صداش چجوریه