2777
2789
عنوان

همسایه ها از صدای رابطمون گله کردن🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 72 پست
دارم میمیرم بخدا اعصابم خیلی خورده سردرد گرفتم هم خیلی خجالت کشیدم هم خیلی عصبانیم یعنی فرق بین صدای ...

او خونه اپارنمانی جای شوخی ‌ و خنده خرکی نیس.من دو بچه کوچک دارم خونه ویلایی هسیم تابستون ک میخایم بیایم تو اون خونه اپارتمانی کلی باید توجیهشون کنم صدا ندن اروم راه برم جیغ نزنن..تازه اینجا هم تا صدای گزیه و جیغ دخترم بلند میشه سرش داد میزنم ساکت باشه.شمل دیگه جای خود دارید

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

او خونه اپارنمانی جای شوخی ‌ و خنده خرکی نیس.من دو بچه کوچک دارم خونه ویلایی هسیم تابستون ک میخایم ب ...

عزیز مشکل ما صدا نیست 

چون صدای دعوا و جیغ جیغ خانومه دائما تو خونه ماس بس که صداش بلنده

از کوچه هم دائما صدای بچه و گاز دادن موتوری ها و اینا میاد 

چه اشکال داره یه ذره صدای منم بیاد

بحث اینه که اینا فکر کردن صدای رابطه ماس در حالیکه شاید نزدیک دوهفتس ما رابطه نداشتیم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

او خونه اپارنمانی جای شوخی ‌ و خنده خرکی نیس.من دو بچه کوچک دارم خونه ویلایی هسیم تابستون ک میخایم ب ...

بعدم خونمون آپارتمانی یا مجتمع هم نیس حتی ویلایی دو طبقس طبقه پایین مادرشوهرم اینان طبقه بالا ماییم

ببخشید عزیزم ولی بچه های الان همه چی میدونن

خب باشه بچه بدونه 

خب چرا رفتن پیش همه حتی مادرشوهرم اینا گفتن آبروی منو همه جا بردن 

در حالیکه قسم میخورم نزدیک دوهفتس ما رابطه نداشتیم اصلا به هر دلیلی 

یعنی چی چرا باید منو پیش درو همسایه خجالت زده کنن

وقتی از کولر استفاده میشه چرا باید پنجره باز باشه کل سرمای کولر بره بیرون🫥

یکسره که کولر کار نمیکنه والا ما در طول روز چهار ساعت برق نداریم غروب هوا یکم خنک میشه کولر نمی‌زنیم پنجره همش بازه

خب باشه بچه بدونه خب چرا رفتن پیش همه حتی مادرشوهرم اینا گفتن آبروی منو همه جا بردن در حالیکه قسم می ...

قبول دارم لحنشون و نحوه تذکرشون درست نبوده اما شما هن به خاطر شان خودتون و حفظ خانوم بودنتون بهتره رعایت کنید

خب به بچه بگه عزیزم همسایه روبروییمون خیلی باهم شوخی میکنن تو سر و کله هم میزنن صدای اونه

خب عزیزم اصلا سوای اون قضیه ، سروصدا و جیغ و داد تو آپارتمان حتی برای بچه ها هم اذیت کننده هست چه برسه به شما که یه خانم بزرگ هستید.ثانیا برای شان و شخصیت خودتون قشنگ نیست جیغ زدن تو یه ساختمانی که ده ها خانواده دارن زندگی میکنن و هر روز روبه رو میشید باهاشون

شاید اینطوری گفتن شما سروصدا نکنید 

اول از همه هم تذکر بدید به همسرتون 

مثل اینکه رفته به یکی دیگه از همسایه ها گفته که بچم میگه مامان باز بیتربیتا شروع کردن ، اخه بچه ۱۰ س ...

من جای شما بودم خودم میرفتم دم در خونش بهش میگفتم.بعد بهش میگفتم شما مثلا مسلمان هستی حق نداری ابروی کسی رو ببری بعد مثل خاله زنکا بشینی جلو همه تعریف کنی.

اولا که صدای رابطه نبوده و صدای خوشیامون بوده دوما سرتون تو زندگی خودتون باشه.

ماهم یه همسایه داشتیم مدام امارمون رو میداد به مادر بزرگم که اینا با کی رفتن با کی اومدن یه بار مامانم قاطی کرد رفت در خونش برگشت بهش گفت سرت تو زندگی خودت باشه کم امار بگیر و به دیگران انتقال بده ،دیگه همون شدا خودشو جمع کرد

توام برو در خونش بهش بتوپ

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

عزیز مشکل ما صدا نیست چون صدای دعوا و جیغ جیغ خانومه دائما تو خونه ماس بس که صداش بلندهاز کوچه هم دا ...

از صدای جیغ و خندتون فک کردن رابطش..حالا ما اینجا اینقدر از دیت دخترم کغری میشم جیغ میزنه .چون اتفافا تو ساختمون و حوالی ما همه ساکتن فقط صدای ما و بچه ها میاد.میگفتم وای ی وقت همسایه ها فک نکنم صدای جیغ و گریه از منه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بعدم خونمون آپارتمانی یا مجتمع هم نیس حتی ویلایی دو طبقس طبقه پایین مادرشوهرم اینان طبقه بالا ماییم

اها فک کردم آپارتمانیه..دیروز ی کارگر ساختمون روبرو صبح زود داشتن کار پرسروصدا میکردن با تبر تو حلب میزدن..شوهرم خوش خواب سحر خیز نیس از پنجره داد زد صداش ببندین بسه نزن دیگه..دیگه کارگره رفت پشت ساختمون شروع ب زدن کرد.جای ک ساکت باشه بخصوص شبا یا صبح زود صدا میپیچه وگرنه بین روز خبری نیس.وگرنه مرتبکه نفهم اخع صبح مال زدن تو حلبیه کل حوالی صدا میپیچید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یکسره که کولر کار نمیکنه والا ما در طول روز چهار ساعت برق نداریم غروب هوا یکم خنک میشه کولر نمی‌زنیم ...

والا بیرون غروبم خنکی نداره

واسه ما برق نره بله یسره کار میکنه فقط دم صبح یکمی خنکه خاموش میکنیم و وقتی برق میره هم اصلا پنجره باز نمیزاریم که هوای خنک داخل خارج نشه چون بیرون جهنمه