2777
2789
عنوان

همسایه ها از صدای رابطمون گله کردن🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون همسایه چقدر بیشعور بوده که گفته صدای رابطه

اگر صدای رابطه لوده باید میگفت صداشون میاد نه صدای رابطه

خاک بر سرش واقعا

بعدش میمرده بیاد به خودتون بگه چرا رفته به مادر شوهرت گفته

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بیخیال،آدم زنده سرو صدا داره دیگه؛ماهم تو ساختمونمون اکثرا تو سایلنت زندگی میکنن ،همشم ب ما اعتراض میکردن یا صدای ظرفتون میاد صدای حرفتون میاد ؛صدای سیفون میاد،ماهم بیشتر مراعات میکردیم ولی باز هی گیرمیدادن،دیکه این شد ک دیگه برامون  مهم نیس زندگی خودمونو می‌کنیم شاید بعضیا بخان عین کر و لال زندگی کنن ب ما چه

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

یعنی خونه مادرشوهرو صدا نمیره تو خونه همسایه روبه رویی رفته!شاید مادرشوهرت از زبون همسایه گفته

نمیدونم قضیه چیه 

نمیدونم چرا اصلا اینجوری شد 

فقط میخوام خودمو بکشم😭😭

اون همسایه چقدر بیشعور بوده که گفته صدای رابطهاگر صدای رابطه لوده باید میگفت صداشون میاد نه صدای راب ...

مردم از خجالت پیش مادرشوهرم بخدا فقط تونستم بگم من نمیزارم صدای رابطم بیرون بره اونا همش صدای شوخیای شوهرمه