2777
2789

چه علايمي داشتيد و چه موقع از دوره قاعدگيتون بود، من چهار روز مونده به پريودم از ديشب احساس يه توده مانند تو سينم دارم درد هم نداره خيلي نگرانم

من توده داشتم توی سینه ام و اون سینه بزرگتر بود 

خودم نمیدونستم دیدم زیر بغلم یه چیزی به اندازه یه تیله دراومده و درد میکرد بعد رفتم دکتر جراحی عمومی گفت واسه سینه ات هست و بعدش هم عمل کردم 

من توده داشتم توی سینه ام و اون سینه بزرگتر بود خودم نمیدونستم دیدم زیر بغلم یه چیزی به اندازه یه تی ...

من خيلي نگرانم گفتم چند روز صبر كنم پريود بشم و تموم بشه بعد دقيق معاينه كنم نظر شما چيه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هر ماه باید خودتون چک کنید بافت رو. یا چک آپ سونوی سالیانه برید. 

منم باشگاه میرفتم، تمریناتم و عوض کرده بودم و فشار روی بالا تنه بود. توی حمام ی چیزی حس کردم، فورا رفتم سونو و توده ی جامد بود و الان سالهاست چک میکنمش. 

تا الان خطرناک نبوده. 

شما هم بهتره چک کنید.

من خيلي نگرانم گفتم چند روز صبر كنم پريود بشم و تموم بشه بعد دقيق معاينه كنم نظر شما چيه؟

فکر نکنم فرقی کنه 

برو دکتر جراح عمومی یا حتی دکتر زنان که واست سونو گرافی سینه بنویسن و مشخص میشه همون لحظه 

در کل قبل پریودی اکثرا سینه درد و سنگینی رو خانما دارن و طبیعیه 

حدود ۴۰ درصد خانمهای آشنا و فامیل کیست سینه دارن و بجز روغن گل مغربی و ویتامین ای دارو نداره معمولا و چیز مهمی نیست 

فکر نکنم فرقی کنه برو دکتر جراح عمومی یا حتی دکتر زنان که واست سونو گرافی سینه بنویسن و مشخص میشه هم ...

روغن گل مغربي رو از كجا بايد تهيه كنم و طريقه مصرفش چطوره؟