2777
2789
عنوان

افسردگی بعد عمل بینی 😭پشیمونم

236 بازدید | 33 پست

اینقدر بینیم زشت شده که حد نداره 

موندم چجوری با این صورت بقیه عمرم رو میخوام زندگی کنم 

دارم اسنترا میخورم حالم بلکم بهتر بشه

همه زندگیمونو به باد دادم سر عمل بینی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقته عمل کردی

۲ هفته 

بینی فوق گوشتی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

۷۰ درصد مردم الکی الکی دماغشونا عمل میکنن بهشونم نمیاد ولی پشیمونی چ سود

منم جزو همین ۷۰ درصد احمق و خر بودم 

صورت بی نقصم رو عیب دار کردم و مصنوعی 

جوانیم رو به باد دادم 

یعنی حتی یه ذره هم بهتر از قبل نشده ؟

قبلش بد نبود اونقدر 

الان بزرگتر شده و پر از ورم 

من طاقت صبر ندارم 

منم جزو همین ۷۰ درصد احمق و خر بودم صورت بی نقصم رو عیب دار کردم و مصنوعی جوانیم رو به باد دادم

تاپیکاتو دیدم تازه عمل کردی تو احتمالا ورمش میخوابه من اونایی گفتم ک یکساله عمل کردن و زشت شدن

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
۲ هفته بینی فوق گوشتی

هنوز باید صبر کنی خیلی زوده برا تصمیم گرفتن

منم ۱۰ روز بعد عمل ک اتل رو برداشتم اصلا بینیمو دوست نداشتم خیلی ورم داشت و زشت بود 

هرچی بیشتر میگذره قشنگ تر میشه بینی 

برا عمل بینی باید صبر داشته باشی

عکستو بفرس ببینم

سلام عزیزم بینی گوشتی دو سال طول میکشه ورمش کاملا بخوابه شکل واقعیش مشخص بشه دو هفته که خیلی زود هست تا یک سال ورمش کمتر میشه،نگران نباش،چیزی که الان میبینی شکل واقعی بینیت نیست تغییر میکنه الان ورم داره