2777
2789
عنوان

افسردگی بعد عمل بینی 😭پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 33 پست
هنوز باید صبر کنی خیلی زوده برا تصمیم گرفتنمنم ۱۰ روز بعد عمل ک اتل رو برداشتم اصلا بینیمو دوست نداش ...

من حوصله این صبر رو ندارم 

توی عکس اصلا بدیش معلوم نمیشه 

میذارم عکسو دیدید لایک کنید که پاک کنم 

فرم پره های بینیم اینقدر بد و خوکی شده که حد نداره 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم بینی گوشتی دو سال طول میکشه ورمش کاملا بخوابه شکل واقعیش مشخص بشه دو هفته که خیلی زود هست ...

من چجوری این دو سال رو تحمل کنم

از خونه بیرون نرم 

همه زندگیم مختل شده 

بویاییم از بین رفته نمیتونم غذا بخورم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

منم میخام بینیمو عمل کنم نگید که خوب نمیشه🙁

نکن که بیچاره میشی 

من چجوری این دو سال رو تحمل کنماز خونه بیرون نرم همه زندگیم مختل شده بویاییم از بین رفته نمیتونم غذا ...

ببین شش ماه تا یک سال بینیت ورمش کمتر میشه هنوز زوده برای اینکه شما بینیت مشخص بشه  تا دو‌ماه یا سه ماه بستگی به نظر دکتر داره باید چسب بزنی،من نهایتش گفتم بینی گوشتی دو سال طول میکشه کاملا ورمش بخوابه،ورم طبیعیه

نگران نباش دو هفته خیلی زوده حداقل ۳ماه صبر کن

دق میکنم تا ۳ ماه 

ببین شش ماه تا یک سال بینیت ورمش کمتر میشه هنوز زوده برای اینکه شما بینیت مشخص بشه تا دو‌ماه یا سه ...

اینکه فرمش بد شده رو چیکارکنم