من اصن از کسی زیاد خوشم نمیاد، حس خاصی پیدا نمیکنم به پسرایی که دور و برم هستن یا معرفی میشن بهم هر صد سال یه بار از کسی خوشم میاد که اونم رسیدن بهش نه که سخت باشه ها محاااااله محااااااللللل 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 آخه خداییش این چه سرنوشتیه؟؟!!!!! این چه سلیقه ایه که خدا گذاشته تو وجودم؟؟!!
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم میشه سوال ازتون بپرسم خیلی فکرمو درگیر کرده
جان
اگر خواستی عزیزم بیا پی وی برات بفرستم لینک چنلای تلگراممو
کلا اگه بنا باشه با این روش جلو بری مثل این خانومی ههمین چند دقیقه پیش تاپیک زد ۳۸ سالمه و حالم بده ...
نه من عاشق خوشگلا نمیشم😂 اتفاقا این بی ریخت هم هست
ولی موقعیت شغلیش حساسه، میگم شاید نتونه