2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش تو عقد به منم بی احترامی کرد مامانش 3 ماه نرفتم تا عذرخواهی کنن آخرش هم مامانش عذر خواهی نکرد پدرشوهرم زنگ زد دعوتم کرد رفتم ولی دیگه نه خونشون موندم نه رفتارم مثل قبل شد سرسنگین شدم تا الان هم همینم

البته وضعیت شما خیلی بدتره. مشاوره چی گفت بهتون؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کل متن و خوندی اصن هیچکاری برام نکردن فقط چون شوهرم دوسدارم موندم تا الان طلاق گرفته بودم

آره خواندم.... خودت انتخاب کردی مگه نه؟؟ مگه نمیدونستی خونه نداره شغلش پردرآمد نیست شرایطش سخته؟؟  پس باید تا تهش وایسی... میمونه خانواده همسرت ک اونا  رو رفت و آمد اصلا باهاشون نکن درحد مهمونی مث غریبه ها.... اون‌مدت هم با سیاست رفتار کن  لااقل ظاهر کارو ک‌میتونی حفظ کنی... اینطوری اعصابت ارومه

الان میگه بیا خونمون چی بگم ب مشاوه هم گفتم گف من نمتونم تجویز کنم برو یا نرو

یه جایی بیرون از خونه باهاش قرار بذار بگو مشکل اصلی ما اومدن یا نیومدن من خونه بابات نیست مشکل من اینه تو به عنوان همسرم پشتم نیستی و حد اقل چیزا رو برام آرزو کردی

بگو تو یه قدم بردار بفهمم واقعا واسه داشتنم تلاش میکنی بعدش منم میام خونه شما

کل متن و خوندی اصن هیچکاری برام نکردن فقط چون شوهرم دوسدارم موندم تا الان طلاق گرفته بودم

ببین وقتی نکردن زوری مبخوای بکنن 

قبلیارو ولش الان مراسم عروسی رو گرفتن که هیچ اگه نگرفتن 

به نظرم کوتاه نیا چووووننننننن هیییییببچ وقت تاکید میکنم هیچچچچ وقت از یادت نمیره انقد با خودت تکرارش میکنی انقدر تو سر همسرت میکوبی که دیوانه میشی 

راستش تو عقد به منم بی احترامی کرد مامانش 3 ماه نرفتم تا عذرخواهی کنن آخرش هم مامانش عذر خواهی نکرد ...

نمیدونم من میگم حداقل ی زنگ میزدن 

مشاوره گف من نمتونم تجویز کنم بری یا نه