2777
2789
خودشون زنگ نزدن دعوتت کنند؟؟؟ بعد ایشون میگه همینطوری پاشو بیا!!!!

اره عزیزم نه دعوت نکردن شوهرم خودش میخواس منو ببره منم گفتم نمیام باید دعوت کنن

شوهرم گف منم یدون دعوت اومدم

اره عزیزم نه دعوت نکردن شوهرم خودش میخواس منو ببره منم گفتم نمیام باید دعوت کننشوهرم گف منم یدون دعو ...

خب خانواده شما اون بی حرمتی های که خانواده اون به شما کردند رو کردند نسبت به ایشون؟

و اینکه مرد با زن فرق داره تو دوره نامزدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گفتین مرد با زن فرق داره اون میگم

کلا تو دوره نامزدی دختر خودش رو یکم بیشتر میگیره بهتره خیلی دم دستی نباشه رسم و رسوم اینه 

اینم بگما همه از این مشکلات داشتن تو نامزدی من خودم وحشتناک چه شب های بوده که نمی‌خواستم زنده بمونم و صبح رو ببینیم.سر همین چیزای مسخره و یک سری کارهای مادر اون ولی نه به شدت شما .من خودم خیلی بی سیاست بودم و هستم خیلی ساده ام.ولی همش گذشت تا پای جدایی هم رفتم ولی تهش رفتیم زیر یک سقف الان خیلی بهتر شده منتهی هیچی یادم نرفته همه چی جلو چشممه مجبورم خوب باشم خودمو خوب نشون بدم خودمو بزنم به اون راه.

کلا تو دوره نامزدی دختر خودش رو یکم بیشتر میگیره بهتره خیلی دم دستی نباشه رسم و رسوم اینه اینم بگما ...

وااایی منم جقدر گریه کردم خیلییییی 

دگ نمیکشم اگه شوهرم دوس نداشتم تا الان رفته بودم😔

وااایی منم جقدر گریه کردم خیلییییی دگ نمیکشم اگه شوهرم دوس نداشتم تا الان رفته بودم😔

نمیدونم عزیزم من همه چی رو تو دوست نداشتن نمی‌بینم ....

زندگی فقط دوست داشتن نیست ....

خیلی سخت و پیچیده هستش کوچکترین اخلاق بد رو ضربدر ۱۰۰ کن هیچی بهتر نمیشه فقط تو تحملت می‌ره بالا ....

به حرفهای هیچکس هم گوش نکن هیچکس جزئیات زندگی شما رو نمیدونه 

سعی کن از یه آدم دلسوز کمک بگیری 

فقط یه چیزی رو خواهرانه بهت میگم تا به جایی بخشش خوبه بزرگی خوبه بیشتر بشه سوارت میشن

من خودم خیلی کوتاه میومدم در حد گوسفند بودم بعد چند بار زدم به سیم آخر بعد اون خیلی بهتر شدن 

منم اولاش خیلی کوتاه اومدم

هنوز اولشه جانم 

من دوازده سال از عقد و عروسیم گذشته یکم رنگ آرامش دیدم 

بعضی وقتا خیلی پشیمونم کاش ....

دوازده سال گذشته حسرت خیلی چیزا رو دلمه خیلی چیزا رو از دست دادم به خاطر اینا 

نمی‌دونم ولی زندگی همینه این نبود یه مرد دیگه حداقل معتاد و هیز و رفیق باز نیست دستشم به دهنش میرسه اهل خدا پیغمبرم هست