2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

401 بازدید | 44 پست

مادر و خواهرش حرف دهنشون رو نمیفهمن. به من حسادت میکنن. تو زندگیم دخالت میکنن. 

به من و خانوادم بی احترامی میکردن، هر بار من سکوت میکردم میومدیم خونه به شوهرم میگفتم تو باید این چیزا رو میدیریت کنی اون هم انگار نه انگار. 

دیدم اینجوریه دیگه خودم جوابشونو میدادم. میومد خونه میگفت تو نباید اینجوری حرف میزدی باید میگذشتی!

و باز هم اصرار اصرار که بیا بریم خونه مادرم بیا بریم خونه خواهرم. 

عین 2 سال زندگیمونو سر بی عرضگی شوهرم برای اینکه نمیتونست روابط منو خانوادشو مدیریت کنه، منو شوهرم زندگیمون زهر مار بود. دیگه هم بهش علاقه ای ندارم و از چشمم افتاده. 

حالا جالبه امروز اومده باز میگه پاشو بریم خونه مادرم

گفتم نمیام. 

اومد گفت باشه من حوصله رفتارهای بچگانه تورو ندارم و خودش تنها رفت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا وکیلی چرا همه اینجا با خانواده شوهر مشکل دارن درک نمیکنم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خدا وکیلی چرا همه اینجا با خانواده شوهر مشکل دارن درک نمیکنم

اگر روزی تو موقعیتشون قرار گرفتی حتما درک خواهی کرد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اگه فاصلتون رعایت کنید اونام حدشون میدونن

این کار شوهر پایه میخواد  ک ایشون نداره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اگر روزی تو موقعیتشون قرار گرفتی حتما درک خواهی کرد

آدمها خودشون تصمیم میگیرن کی باهاشون چطور رفتاری داشته باشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️