2777
2789

مدرسه دولتی که فقط کمک به مدرسست که میتونی قسط بندیشم بکنی هزینه کتاب فکر کنم ۳۰۰ ۴۰۰ بود وای یادم رفت دو سه ماه پیش تو سایت ثبت کردم ولی روپوش مدرسه هم هست اونم یک و نیم دو تومن حداقل

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدرسه دولتی 550 دادم با کتاب هاش 

کلاس اول 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

والا گفتن 24 تومن هزینه فرم مدرسه و کتابو سرویسو تغذیه هم ک جداست

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

من دولتی دبیرستانم 

مجانی کمک مدرسه یه تومن ک دست خودته بدی ندی اخر سر برا کارنامه یه پونصد میزنی براشون همین کتابامم 300 فک کنم شدن

داداشم دبستان کتاباش فک کنم تقریبا200باشه 

و کمک مدرسه هم نمیدن شاید یه 200اخرسال بدیم شایدم نه