2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که عمل کردن بگن خیلی درد و اذیت داره؟اونی که میخواستین شد؟

واس من خداروشکر درد نداشت اصلا دوره نقاهت راحتی داشتم ولی استرس نتیجه عمل واقن زیاده من کلا ۲ هفتس عمل کردم تو این دو هفته از استرس کلی وزن کم کردم

واس من خداروشکر درد نداشت اصلا دوره نقاهت راحتی داشتم ولی استرس نتیجه عمل واقن زیاده من کلا ۲ هفتس ع ...

مبارکه عزیزممم

خداروشکر

من بینیم ضایع نیست اما خب ایده الم نیس بمظرت پشیمون میشم عمل کنم یانه 

به خدا با همون بینی خوب هستین چرا نمیخوایین باور کنین؟ واقعا اگه بدونین این عمل چقدر خطرناکه.بجای عمل بینی اعتمادبنفسشتون رو ببرین بالا. والله ما که هر کی رو دیدیم که عمل کرد قیافه اش یا بد شد عین مایکل جکسون یا خورد تو ذوقمون مگر اینکه قبلا ندیده باشیش. اوضاعیه بخدا تو این کشور!

مبارکه عزیزمممخداروشکرمن بینیم ضایع نیست اما خب ایده الم نیس بمظرت پشیمون میشم عمل کنم یانه

قربانت

ببین اگر واقن مشکل خاصی نداری عمل نکن اصلاااا 

من خودم مشکلم فقط ی قوز کوچیک بود الان پشیمونم از اینکه عمل کردم اونایی ک بینیشون مشکل زیادی نداره عمل که میکنن زیبایی چهره قبلشون میره

و اینم بگم عادت کردن به چهره جدید خیلی سخته

قربانتببین اگر واقن مشکل خاصی نداری عمل نکن اصلاااا من خودم مشکلم فقط ی قوز کوچیک بود الان پشیمونم ا ...

چرا زیبایی چهرشون میره؟

من چهرم همچیش اوکیع فقط بینیم اذیتم میکنهههه رو مخمه 

ی قوز کوچولو داره ك زیاد ب چشم نمیاد از روبروعم دوسدارم جمو جور تر باشه

به خدا با همون بینی خوب هستین چرا نمیخوایین باور کنین؟ واقعا اگه بدونین این عمل چقدر خطرناکه.بجای عم ...

اصلا علاوه بر اینکه اعتماد ب نفس نمیاره اعتماد بنفسم میاره پایین کل جذابیت چهره قبل و میبره

چرا زیبایی چهرشون میره؟من چهرم همچیش اوکیع فقط بینیم اذیتم میکنهههه رو مخمه ی قوز کوچولو داره ك زیاد ...

ببین مشکل منم دقیقاااا مث تو بود

بینیم اوکی بود تو تمام عکسا از رخ خیلی زیبا بود فقط نیمرخم بعد از ارتودنسی یه قوز کوچیک دراورده بود و یخورده ارتفاعش زیاد بود 

ولی الان که عمل کردم الانم و با قبلا مقایسه میکنم چهره قبلم دلنشین تر بود چون ایراد زیادی نداشتم و حساسیت زیاد و اعتماد بنفس پایین باعث شد این کار و کنم