2777
2789
عنوان

من معتقدم هرجای زندگی بدیختی داره

145 بازدید | 12 پست

خانما من جدیدا اینو فهمیدم و بهش اعتقاد پیدا کردم که شما هررررچای دنیا باشی ، هرررررکاری بکنی ، هررررر تصمیمی بگیری ، در نهایت در کنار خوشی و شادی هاش بدیختی و سختی هم داره 

مثلا همین بحث مهاجرت ، شاید اروپا یا حتی آمریکا بهشت گمشده نباشه ،برای کسیم فرش قرمز پان نکردن کسی که میره اونجا باید از صفر شروع کنه ، ۱۰۰برابر ایران باید کار کنه یا درس بخونه، از خانوادش دوره، تو وطنش نیسا ، ولی عوصش امکانات دیگه ای در اختیارشه که بستگی داره دید آدم چطوری باشه ، دنبال چی باشه 

یا مثلا ازدواج هم همینه

در کنار خوبی هایی که داره شاید بدی هم داشته باشه ، 

اگه ازدواج کنی پشیمونی،  نکنی هم پشیمونی 

پس باید اونطور زندگی کنیم کا دلمون میخواد و فکر می‌کنیم برامون خوبه

نظر شما چیه

همه چی همین جوره

شوخی مطلق وجود نداره ولی واسه بعضیا خوشیا بیشتره بعضیا سختیای زندگیشون بیشتره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

موافقم 

هیچ رفاه و آرامش صد در صدی وجود نداره 

فقط انتخاب میکنیم که کجا سختی بکشیم ! 

در چه پست و مقامی

در چه وضعیتی 

ولی نهایتش آدمی در رنجه . تو قران هم گفته

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما رنج هامونو انتخاب میکنیم، زندگی برا هیچکس آسون نیست

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

دقیقا اینطوره آسایش مطلق برای کسی وجود نداره در هیچ کجای دنیا همیشه ادم روزهای خوب هم داره روز های بد هم گاهی دست خودمونه این روزهای خوب و بد گاهی حتی دست خودمون هم نیست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

کلا زندگی یعنی رنج ،هرتصمیمی که بگیری یک رنجی پشتش هست تازه خیلی از مواقع حتی فرصت انتخاب رنج وهم نداری ویران پیش میاد ولی همون تصمیمی هایی هم که خودت میگیری رنج پشتش هست 

کلا زندگی یعنی رنج ،هرتصمیمی که بگیری یک رنجی پشتش هست تازه خیلی از مواقع حتی فرصت انتخاب رنج وهم ند ...

چقدر حرفت به دلم نشست

چقدر تو این موقعیت احتیاج داشتم اینو بشنوم

برای من که زندگی سختی مطلق بوده میخوام بخوابم دیگه بیدار نشم یعنی میشه؟ بی‌صبرانه منتظر مرگم

نگو اینطوری خدا نکنه 

دیگه زندگی همینه 

چند سالی هستیم و بعدشم میریم 

زیاد سخت نگیر