2777
2789
عنوان

⚖️📐تاپیک وزن رکورد سلامتی📐⚖️

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 65 پست

سلام به همگی 🌸

من تاره وارد گروه شدم و وزن شروعم رو وارد میکنم 

هفته اول :

وزن شروع : ۹۰ کیلو 

وزن هدف : ۷۵ کیلو 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal    〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منا هستم

وزن اولیه :۷۳/۳۰۰

وزن هفته ی پیش:۷۰/۵۰۰

وزن امروز:۶۸/۸۰۰

کاهش:۱/۷۰۰

هدف :۵۰ 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

سلام 

وزن ۸ شهریور ۸۱.۸۰۰

وزن ۱۷شهریور۸۰،۸۰۰

۱ کیلو کاهش 

وزن هدف اول ۷۵

وزن هدف دوم ۷۰

وزن هدف سوم ۶۵

راستش ترازوم قاطی کرده هر جای اشپزخونه یه عدد نشون داد من بیشترینش رو گفتم 

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام 

وزن شروع. ۹۰

وزن پایان هفته اول رژیم    ۸۹/۶۰۰

کاهش : ۴۰۰ گرم 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal    〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم

سمیرا وزن شروع ۹۴.۹۰۰این هفته وزن نکردم پریود بودم وزن هدف فعلا ۸۰

سلام خوبی چه خبر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن