2777
2789
عنوان

⚖️📐تاپیک وزن رکورد سلامتی📐⚖️

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 67 پست

سلام به همگی دوستان 🌹

من سفر هستم نشد وزن کنم 

انشاالله فردا برمیگردم  و پر انرژی ادامه میدم 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal    〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

۱۷ شهریور:۸۰.۸۰۰

مهمون داشتم یه هفته و سفرررفتم ۴،۵ روز 

خیلی نبوده ولی راضیم که اضاف نکردم چون بعد برگشتن ورزش نداشتم پریود هم بودم 

وزن ۳۱ شهریور ۸۰

وزن هدف ۶۵ یا ۷۰ ببینم اندامم چطور میشه دلم نمیخواد بریزه اندامم😄

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

🔸️ سلام 

وزن شروع. در ۱۰ شهریور :  ۹۰  کیلو

وزن قبلی در ۱۷ شهریور    ۸۹/۶۰۰

وزن امروز ۳۱ شهریور  ۰۰ ۸۸.۹

کاهش نسبت به دو هفته پیش :  ۷۰۰ گرم 

کاهش کلی : ۱ کیلو و ۱۰۰ گرم 

@خزان_نارنجی‍ 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal    〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم

سلام الان اومدم دیدم هنوز بازه😍

آناهیتا

وزن هفته ی قبل ۶۵.۹۰۰

وزن این هفته ۶۵.۲۰۰

مقدار کاهش ۷۰۰ گرم

واقعیتش برای اخر این هفته هدفم ۶۴.۸۰۰ بود ولی خب هنوز هفت روز از شروع کامل نشده هنوز جای امید هست😁🧡

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام دوستان آرورا هستم

من تازه عضو شدم فقط دوروزه گزارش دادم

وزن شروعم ۸۸.۲۰۰ هس

انشالله هفته بعد کمترش میکنم

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

سلام 

پرنده مهاجرم 

ای خدا منو از این مهاجرت و بی خانمانی نجات بده😅🤣

۳۱شهریور ۸۰ بود 

ترازوم واقعا قاطی کرده

۷ شهریور ۷۹.۴۰۰

۶۰۰گرم کاهش

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلااااام😍

آناهیتا

وزن هفته ی قبل ۶۵.۲۰۰

وزن این هفته۶۴.۳۰۰

وزن هدف ۶۴.۶۰۰ بود که سیصدتا بیشتر کم کردم🥰

مقدار کاهش ۹۰۰ گرم بود

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام پریا هستم 

وزن هفته قبل ۸۸.۲۰۰

وزن امروزم  ۸۶.۸۰۰

💪💪💪💪۱.۴۰۰ کاهش داشتم

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**