2777
2789
لیزر ترکیبی به روشی از درمان با لیزر گفته می‌شود که در آن از دو یا چند نوع لیزر با طول موج‌های مختلف برای تأثیرگذاری بر لایه‌های مختلف پوست استفاده می‌شود [1، 2]. این روش می‌تواند به طور همزمان یا متوالی انجام شود و هدف از آن، تأثیرگذاری بر لایه‌های سطحی و عمقی پوست برای جوانسازی، رفع مشکلات پوستی و تحریک تولید کلاژن است. 
توضیحات بیشتر:
  • استفاده از طول‌ موج‌های مختلف:
    لیزرهای ترکیبی از طول‌ موج‌های مختلفی استفاده می‌کنند تا بتوانند به طور هدفمند لایه‌های مختلف پوست را تحت تأثیر قرار دهند. به عنوان مثال، لیزرهای فرکشنال برای لایه‌برداری از سطح پوست و لیزرهای غیرفرکشنال برای نفوذ به لایه‌های عمقی پوست و تحریک کلاژن‌سازی استفاده می‌شوند. 
  • درمان‌های همزمان و متوالی:
    این روش می‌تواند به دو صورت انجام شود؛ یا از لیزرهای مختلف به طور همزمان استفاده می‌شود، یا اینکه لیزرها به صورت متوالی و در مراحل مختلف بر روی پوست اعمال می‌شوند. 
  • افزایش اثربخشی:
    ترکیب لیزرها با سایر روش‌های درمانی مانند داروها و لایه‌بردارهای شیمیایی نیز می‌تواند به افزایش اثربخشی درمان کمک کند. 
  • مزایای لیزرهای ترکیبی:
    از جمله مزایای این روش می‌توان به افزایش اثربخشی، کاهش زمان نقاهت و به حداقل رسیدن عوارض جانبی اشاره کرد. 
  • کاربردهای لیزرهای ترکیبی:
    این روش درمانی در جوان‌سازی پوست، رفع چین و چروک، لک‌های پوستی، جای جوش و سایر مشکلات پوستی کاربرد دارد  
لیزر ترکیبی به روشی از درمان با لیزر گفته می‌شود که در آن از دو یا چند نوع لیزر با طول موج‌های مختلف ...

مممنونم تشکر از اطلاعات خوبتون 🌸

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.