2777
2789
عنوان

تبلت یا پیانو

97 بازدید | 21 پست

بعد از کلی سختی و چند سال جمع کردن عیدی و پول توجیبی و پول خیلی چیزا 

کنترل خرید لباس و وسیله تونستم یکم برای خودم پول جمع کنم 🙂

خانواده ام کمکی تو این زمینه خرید نمیکنن و باید خودم بخرم یعنی کمکی ندارم 

از اونجایی ک قراره پشت کنکوری بشم و کلیپ ببینم تو گوشی میگم اگه ی تبلت داشتم خیلی بهتر می شد وقتی میرم کتابخونه هم بتونم استفاده کنم 

از ی طرف دیگه هم میگم ولش کن با همین گوشی داغون ببین ولی پیانو رو بخرم که گرونتر نشه و آرزوی بچگیم رو برآورده کنم

پیانو هم ک میگم اصلی و حرفه ای نیست از این تاشو هاست، همینطور تبلت برندهای معروف نیست از این عادیا چون پولم خیلی کمه واسه هر دو 

چی کار کنم؟! 

تبلت بخر بنظرم چو ن خدایی نکرده یهو گوشیت کلا خراب شد مجبوری گوشی بگیری 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه گوشیت مشکلی نداره از همین گوشی استفاده کن واسه ویدئو یا هرچی پیانو بخراگه گوشیت خوب نیست تبلت بخ ...

نمیدونم اصلا هیچی نگیرم بذارم بیشتر بشه بعد بگیرم... 

آخه خرج های دیگه هم دارم، بخوام دوتا کلاس برم

به نظرت طلا بگیرم بهتره؟ درسته؟

پیانو به هیچ عنوان واجب نیست 

در آینده که دست و بالت باز شد پیانو رو میگیری 

اگه گوشیت خوبه 

بهترین گزینه طلا هست چون تا۲ یا ۳ ماهه دیگه قیمت طلا به شددددت بالا میره 

اینجوری حداقل پولت ارزش داره 

میشه برام صلوات بفرستین و دعا کنین 🥹🙏به شدت نیاز دارم 🥺🥺🥺🙌

نمیدونم اصلا هیچی نگیرم بذارم بیشتر بشه بعد بگیرم... آخه خرج های دیگه هم دارم، بخوام دوتا کلاس برم

اره فعلا عجله نکن 

خرید چ تبلت چ پیانو ممکنه باعث حواس پرتی هم بشه میخوای درس بخونی