اول بگم که ما اصلا تجملاتی نیستیم پس نگید شیشلیک بده 🤣
غذای اولم ته چینه
کنارش چی خوب میشه بنظرتون؟
و برای کیک و شیرینی چی پیشنهاد میدید
مرسی 😀
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
دسر راحت ک هم اولش برا پذیرایی میشه هم بعنوان دسر سر سفرهپتی بور -ژله موز -2 تا موز - ی لیوان شیر اگ ...
ممنون عزیزم فکر خوبیه
البته ما اصلا دسر سر سفره نمیذاریم
بعد از غذا با چای و میوه میارم
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
من دیدم نهایتا همون کباب رو میپزن یا زیر برنجیاهل خورشت های رنگی و چنتا چنتا غذا پختن نیستن
چ عجیب من هر بار میرم یکاری میکنن ک نمیدونم وقتی بیان خونمون چجور باید از خجالتشون درام
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چ عجیب من هر بار میرم یکاری میکنن ک نمیدونم وقتی بیان خونمون چجور باید از خجالتشون درام
اره دیگه فرق میکنن