2777
2789

لطفا بهم ایده بدید 

خودمم تازه ۱ ساله ازدواج کردم 

اول بگم که ما اصلا تجملاتی نیستیم پس نگید شیشلیک بده 🤣

غذای اولم ته چینه 

کنارش چی خوب میشه بنظرتون؟ 

و برای کیک و شیرینی چی پیشنهاد میدید 

مرسی 😀

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الویه

من تر دوس دارم😋

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تهچین غذای اول نمیشهولی ته چین و فسنجون خوبه

چرا نمیشه؟ 

بجز فسنجون

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ی غذا خورشتی هم بزار با سالاد و ماست و ی مدل دسر

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اگر غذای اولت ته چینه منظورت اینه میخوای دومی ساده تر باشه ؟

نه عزیزم فرق نداره

الویهمن تر دوس دارم😋

خودم دوست ندارم 

درست کردنشم خیلی وقت گیره

باته چین یاخورشت بزاریا سوپ شیر

اره نظر خودمم خورشته 

قرمه سبزی خوبه؟

چرا نمیشه؟ بجز فسنجون

تهچین همه پسند نیس

مثلا برادر شوهرای من با اینکه خوش غذان ولی نمیخورن تهچین

تهچین یه تیکه کنار یه غذای دیگ حال میده واسه مهمونی

ته جین و قرمه سبزی.

تهچین غذای اول نمیشهولی ته چین و فسنجون خوبه

وا ته چین به این مجلسی ای و خوشمزگی چرا غذای اول نیست! پر زعفرون و مرغ و خلال پسته و بادوم و زرشک! چی کم از غذای وجرسی داره!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

اگه میخوای خورشت هم بزاری قیمه بادمجون بزار

اگه نه سالادماکارونی بزار

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍