2777
2789

وسایلم رسید دوتا کارگر گفتم بگیر وسایلم بزارم تو اتاقم 

موقع رفتن بهم گفت کارتت و بده باهاشون حساب کنم!!

خودم شاغلم ولی پدرمم پولدار

یه میلیون هم تا حالا نداده بگه دخترم بیا این کمکت 

😭😭😭

خیلی ناراحت شدم 

میخواست ماشین بخره برای فرار مالیاتی کرد به اسم من

علاوه بر اون یه ماشین مدل پایین تر هم داریم 

الان اون ماشین و همه به اسم میشناسن و من ازش استفاده میکنم و باهاش میرم سرکار  

چندماه دیگه میخوام برم سر خونه زندگیم 

مطمئنم میگن ماشین نبر یا اون مدل پایین ببر 

و مطمئنم شوهرم سرکوفت میزنه 

چون پدر خودش فوت شده و مادرش دست تنها دو تا جهاز داده و خواهراش هم شاغل نیستن 

بعد پدر من یک تومن هم کمک نکرد 

چیکار کنمممممم😭😭

اینا رو به خودش بگو عزیزم🌹❤️

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

جهیزیه خودت خریدی درسته؟

اگر خودت خریدی ولش کن بخاطر ی تومن بی ارزش نکن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره یس بخون زبونبنده و هرکاری بخوای ان شا الله برات میکنه 

اینجوریه که شروع کن به خوندن سوره یس با وضو و رو به قبله به آیه ۲۷ که رسیدی یه نخ مشکی بردار ۷ بار گره بزن هربار هم بگو بستم زبان فلانی زاده فلانی رو 

بعد هفت بار گره زدی ادامه سوره رو بخون و تمام بعد نخ رو بزار زیر پایه مبلی یه چیز سنگین خیلی سنگین هر چقدر سنگین تر باشه همونقدر جوابدهی بهتره😅

فقط تو همون روری که ازش خواسته داری یا یه روز قبلش انجام بده

آرزو به دلم موند با خانوادم برم جهاز بخرم دخترای مردم میرن با پدرشون هی اینو میخوام اونو میخوام همش ...

همه اینجور نیست با پدرو مادرشون بدم بخرن من ابن میخام اون میخام اونا دخترای لوسن که از جیب پدر پول میدن

منم شاغلم کل جهازم خودم خریدم و باشوهرم همه چیز خریدیم ۳سال پیش

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

تو مسول رفتار پدرت نیستی عزیزم.  منم پدرم فوت شده بود و شاغل بودم و بیشتر جهیزیه ام خودم خریدم و افتخار میکنم

شما وظیفه نداری ماشین ببری برای جهیزیه اگه هم بهت دادن همون مدل پایین دیگه خیلی کمک کردن و دستشون درد نکنه 

شما زبونت دراز باشه بگو خودم عرضه داشتم کار کردم جهیزیه خریدم

شوهرت چراسرکوفت بزنه،باافتخار  بگو مستقل بودم خریدم خوبه تادم گور اویزون پدرومادرم باشم،الکی جو استقلال و محکم بودنو....بده تاجرئت نکنه چیزی بگه

۷۵.۹۲۸۰
می فهمم چی میگی حق داری ولی همون ماشین مدل پایین هم کلی پولشه دیگه اگه بگه اونو ببر.

میخوان چیکار اصن دوتا ماشین؟!

پول کارگر هم حتی ازم گرفت کمک که هیچی

همسر منم خودش ماشین داره 

چرا باید به شوهرت بگی خودم خریدم؟؟؟!!!!!!اصلا به اون ارتباطی نداره ک

با شوهرت میری خرید هیچی نگو یا اگرم پرسیدخیلی راحت بگو بابام پول زده کارتم خودم بخرم

بعدشم بابات وظیفه نداره وقتی ازدواج کردی ماشین زیر پات رو بده.