2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز مدت قطعا خونه ولی نقد شوندگیش آنی نیست ولی طلا توی بازه زمانی کمتر هم سود میده،هر موقع خواستی هر چقدرش رو که خواستی میتونی نقد کنی،البته امسال شهریور با مهر احتمالا ملک از رکود در میاد و قیمتا میره بالا متاسفانه بده برا یکی مثل من که خونه ندارم ولی خوبه برای کسایی که سرمایه گزاری کردن

دراز مدت قطعا خونه ولی نقد شوندگیش آنی نیست ولی طلا توی بازه زمانی کمتر هم سود میده،هر موقع خواستی ه ...

من از سال ۹۸ حساب کردم خونمون ۲۱ برابر رشد کرده اما اگه طلا میخریدم ۴۰ برابر تقریبا 

حالا الان با این وضعیت و اتفاقایی ک خرداد افتاد ب نظرم طلا خیلی با ارزش تره ب نظرت خونمو بفروشم بدم طلا

من از سال ۹۸ حساب کردم خونمون ۲۱ برابر رشد کرده اما اگه طلا میخریدم ۴۰ برابر تقریبا حالا الان با این ...

نمیدونم والا،یکمی ریسکه،دقیقا این اتفاق برا ما هم افتاد،منم مامانم۹۷خونه گرفت،طلا فروخت خونه خرید ولی اگه نمیفروختیم این مدت خونه نداشتیم پس برای ما میارزید،اگه خونه اضافه داری یا حوصله کرایه نشینی و... داری این کارو بکن به نظرم وگرنه که به نظرم ریسکه بزرگیه

قطعا طلا،با توجه به رکود خونه و نقدشوندگی طلا و سایه جنگ و رشد انس جهانی و دلار داخلی

امااا مسکن مصرفی رو باید داشته باشی

خونه ای رو که استفاده میکنید ازش تحت هیچ شرایطی نفروشید

ملک مصرفی و ماشین مصرفی رو حتما باید نگه داشت

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

من از سال ۹۸ حساب کردم خونمون ۲۱ برابر رشد کرده اما اگه طلا میخریدم ۴۰ برابر تقریبا حالا الان با این ...

هرگز چنین کاری نکن 

خونه داشتن آرامشه زندگیه تو خونه خودت زندگی کردن نعمته اون تو این اوضاع پناهگاه امنه 

اینو منی بهت میگم که خونه داشتم اما بخاطر اینکه بزرگترش کنم چند سالی مستاجر بودم جای دیگه و خونه خودم رو دادم رهن 

وای نگم برات از استرس و حرص خوردن سر اینکه حالا وای حالا مالک  چقد رهن خونه میخواد اضاف کنه یا اینکه بزاره بمونیم تو خونه یا نه 

درسته که طلا خیلی بیشتر از خونه سود داده از سال ۹۶ تا الان اما خونه پنهگاهه نمیشه با چیزی عوضش کرد آسودگی در زندگی خیلی مهمه و ذهن آدم بازه برای فعالیت‌های مالی دیگر و فرصت‌های بهتر 

از حقوقتون ماهانه یا دوماه یبار ربع سکه بخرین عالیه برا سرمایه گزاری بدون اجرت و مالیات و راحت نقد میشه البته باید بدونی که دوره رشد طلاها تقریبا هرساله از شهریور تا عید هست