بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مگه اینکه در کامپیوتر نو آوری انجام بدی (که تو ایران فکر نکنم) وگرنه به انواع یک مهندس ساده از یک دانشگاه نه چندان خوب کلا آدم پس معرکست (رشته خودم کامپیوتر بود)
رفتم یک ترم انصراف دادم اکثر استاد ها بی سواد بودن البته من دانشگاه شریعتی تهران میرفتم ولی کلان علم تو ایران تو همون هفت هشت تا دانشگاه اول ایران در بهترین حالت خلاصه میشه هیچکدام از همکلاسی هام هم حوصله درس نداشتن اومد بودن فقط یک مدرکی بگیرن استاد هم بهاشون هم کار میکرد و تقریباً هیچی درس نمیداد قشنگ نسف کتاب هم درس نمی دادن راجب کار هم اگه مهارت داشته باشی بجز استخدام های دولتی که مدارک میخواد شرکت های خصوصی فرقی نمیکنه با چه مدرکی مهندس کامپیوتر استخدام میکنن
اها مرسیببخشیر یعنی چی فرق نمیونه براشون یعنی اگه رشته دانشگاهیت نباشه مهم نیس؟
نه برای شرکت های خصوصی هیچ فرقی ندار (تا جایی که میدونم تهران که اینطوریه ) برای این گفتم برق چون اکثر افرادی که دیدم تو کامپیوتر تو ایران خفن هستند برق بودن وگرنه رشته هیچ تاثیری ندار مگه استخدام دولتی برق بهت هم دانش سخت افزاری مید نرم افزاری اما لیسانس کامپیوتر چهار سال میری دانشگاه که چهارتا برنامه مزخرف تازه اونم هم اگه دانشگاه الکیه نباشه و درس بدن رو یادبگیری خلاصه تو انتخاب رشته دقت کن شاید اصلا به چیز دیگه علاقه داشته باشی