2777
2789

اول بگم شوهرم فوق العاده خوبه خوش اخلاق و مهربون ، دست و دلباز ، تو رابطه جنسی بی نظیره 

ولییییی 

یه مشکلی که دارم این هستش که اجازه نمیده تا سر کوچه تنها برم حتی اگر با مادرمم بخوام تا جایی برم میاد از دور مراقبت می‌کنه ببینه کسی مزاحمم نشه 

اجازه نمیده شمارم به هیچ دختر یا زنی بدم 

دیروز بهش گفتم من میخام برم تا سوپری دیدم سریع خودش گذاشت در خونمون گفت از ترس اینکه تنها بری کارم ول کردم اومدم 

بهش میگم بیا بریم مشاوره میگه اوکی میریم ولی خوب به نظرتون شوهرم درست میشه ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

شوهر شما یک مرد بسیار شکاکه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه متاسفانه

خدا صبرت بده🤕

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اینقدر خوبی داره که ذره ای به جدایی فکر نمیکنم فقط میخام یکم اعتمادش بیشتر بشه

چند وقته ازدواج کردین؟

حتما برو مشاور

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

یاد اون کاربر افتادم نقاشی خدا میگفت ازبس خوشگلم شوهرم درو روم قفل میکنه

انقدر مس شما ازهمسرش تعریف میکرد ومیگفت فقط همینه ایرادش درحالیکه این بزرگتریم معظل زندگیه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
برج ۹ عقد کردیم سال ۱۴۰۳ هنوز عروسی نکردیم چون من باید برم شهر دیگه ای

خب پس هنوز اولشه

تا اولشه درستش کن

بعد ها برات میشه مایه عذاب

خصوصا وقتی بچه دار میشی