2777
2789
عنوان

شوهرم اجازه نمیده بدون خودش تا سوپری سر کوچه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 36 پست
برج ۹ عقد کردیم سال ۱۴۰۳ هنوز عروسی نکردیم چون من باید برم شهر دیگه ای

عقدی واینه!😒🙄

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخته موندم بخدا

چند بار بدون بگی برو و بگو منم احتیاج دارم گاهی تنها باشم بعد ول می‌کنه شوهر من اوایل خیلی غوغا میکرد نگه بد دل باشه برای شغلش اهل احتیاط و استرس بیجا داشت اگه مترو یا اتوبوس سوار شم که همین الان هم غوغاس اما از اوایل خیلی بهتره

یاد اون کاربر افتادم نقاشی خدا میگفت ازبس خوشگلم شوهرم درو روم قفل میکنهانقدر مس شما ازهمسرش تعریف م ...

نه عزیزم من معمولی هستم یه زن خیلی معمولی 

ولی این شوهرم نمیدونم چرا اینجوری می‌کنه با مادرمم میرم بیرون میاد از دور مراقبت می‌کنه یه مدت هم گوشیم شنود کرد ببینه خیانت میکنم یا نه 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
عقدی واینه!😒🙄

خیلی بده 

یه مدت هم گوشیم شنود میکرد 

وقتی گوشیم زنگ میخوره سریع میپره ببینه کی زنگ زده 

اجازه هم ندارم بدون خودش تا سوپری نزدیک برم 

چند بار بدون بگی برو و بگو منم احتیاج دارم گاهی تنها باشم بعد ول می‌کنه شوهر من اوایل خیلی غوغا میکر ...

چند بار بدون اینکه بهش بگم رفتم بیرون ولی اینقدر عربده زد که ترسیدم رگ های بدنش بریزه بیرون 

نه عزیزم من معمولی هستم یه زن خیلی معمولی ولی این شوهرم نمیدونم چرا اینجوری می‌کنه با مادرمم میرم بی ...

مشکلش فراترازاین چیزی هست که تو ذهنته!

حقیقته ولی تلخه ...وارد زندگی بشی نه تنها بهتر نمیشه که بدترمیشه

اینکه حس کنه توخونه تنهایی ...نکنه جایی بری ونگی نکنه دوستی بیاد خونت...اینا میشه بلای جونش واخلاقشم افتضاح میشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
خیلی بده یه مدت هم گوشیم شنود میکرد وقتی گوشیم زنگ میخوره سریع میپره ببینه کی زنگ زده اجازه هم ندارم ...

خوبیش چیه دقیقا؟ این آدم رو‌من یک لحظه هم تحمل نمیکنم رسما تو زندانی و اون زندان بان نمیدونم سطح توقع تون‌از زندکی چیه که به این شرایط راضین

نه عزیزم من معمولی هستم یه زن خیلی معمولی ولی این شوهرم نمیدونم چرا اینجوری می‌کنه با مادرمم میرم بی ...

مشکل داره 

پس فردا با یه بچه به فکر طلاق میفتی آدم سالم‌شنود مبذاره رو‌کوشی اخه شایدم خودش به کاری میکنه آنقدر به تو شک داره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

این موضوعو حتما جدی بگیر سطحی ازش نگذر حتما برو مشاوره باهاش حرف بزن بگو این کارش عذابت میده اگه متوجه شدی تلاش برای ترک این عادت میکنه اوکی شدش بد ازدواج کن وگرنه بد ازدواج تو زندگی مشترک بابت این اخلاقش خیلی مشکلات تو زندگیت پیش میاد که اولیش کتک زدنه

چند بار بدون اینکه بهش بگم رفتم بیرون ولی اینقدر عربده زد که ترسیدم رگ های بدنش بریزه بیرون

دقیقا معیارت واسه خوب بودن جیه؟؟؟

شکاک وحساس..عربده زن....نبود اعتماد بهت ...اینا یعنی تاخوب بودن فاصله داره