یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روحیه ام تاثیر داره چون اکثر آدما افسرده ان انرژی منفی میگیریم پیش هرکی میشینیم فقط ناله و .....اینا تاثیر داره
کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :
من بودم ولی نمیدونم از مرداد به این ور اینجوری شدم باورت میشه دو ماه نرفتم آفتاب رو ببینم یعنی اصلا ...
بخدا اشتباهه بقران به هر چی میدرستی اشتباهه. از من بشنومه این راه رو رفتم تا تهش رفتم بخدا مثل چی پشیمونم. گوش کن حرفمو. زندگیت رو ببر جلو بیین چقدر آدم میتونه جلوی راهت قرار بگیره
روحیه ام تاثیر داره چون اکثر آدما افسرده ان انرژی منفی میگیریم پیش هرکی میشینیم فقط ناله و .....اینا ...
من پارسال اضطراب گرفتم جوری ک یهو میترسیدم یهو حالم بد میشد یهو سرگیجه یهو ضعف دست و پا و بی حوصلگی و معدم بهم ریخت و اینا رفتم روانپزشک دوماه دارو استفاده کردم حالم عالییی شد بعد باردار شدم یکیش قبلش قط کرده بودم یکیش تو بارداری قطع کردم ک سقط هم شد ولی حالم اوکی بود تا ماه قبل از ماه قبل باز یکم بی حالی و یکم بی حوصلگی اینا دارم مثل پارسال نیس میخام اقدام کنم برا بارداری نمیدونم چ کنم
من پارسال اضطراب گرفتم جوری ک یهو میترسیدم یهو حالم بد میشد یهو سرگیجه یهو ضعف دست و پا و بی حوصلگی ...
ببین واسه هر کار یا هدف باید اول انگیزه داشته باشی و در کنارش روحیه ،اگ اینارو نداری فعلا بیخیالش شو،
کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :
انگیزشودارم فقط میترسم تو بارداری روحیم بدتر بهم بریزه
افکار منفی ب دلت راه نده امیدت ب خدا باشه و تلاش کن ،ب هرچی فک کنی ب سرت میاد ب چیزای خوب فک کن برات اتفاق میفته
انشالله ک دلت شاد بشه و تنت همیشه سالم