2777
2789

آدم بعضی وقتا بین دوتا حالت گیر می‌کنه 👇

دوست داری بد اخلاق و رک باشی ولی جلوی روت بهت احترام بزارن  ولی پشتت ازت بد بگن

یا برعکس، جلوت بی‌محلی و کم‌احترامی ببینی، اما وقتی نیستی ازت به خوبی یاد کنن.

👀 اگه مجبور باشی یکی رو انتخاب کنی؟کدوم انتخاب میکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی رو انتخاب می‌کنم ولی در اصل دومی ام

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

اولی چون حوصله بی احترامی ندارم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اولی و گفتم چون من هرچقدر به دوستام خوبی کردم و احترام گذاشتم اونا ندیدن و همش بهم تیکه مینداختن و من ساکت میموندم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

دقیقا اکثرا دوست دارن جلوی روشون احترام ببینن

همینطوره من میخوام کلا بد باشم چون احترام بیشتر بی محلی میاره😑