2777
2789
عنوان

دوست داری کدوم انتخاب کنی بیا نظر بده مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها لیاقت ندارن باهاشون خوب باشی

درسته

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

حالا خودت کدومی

ترکیبی از هردو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اگر خوش برخورد باشیم و بدون چشم داشت سعی کنیم به همه کمک کنیم (تا جایی که از دست ما بر میاد و نه به اندازه ای که زندگی خودمون مختلف بشه). کسی رو اذیت نکنیم. بی احترامی رو با احترام جواب بدیم. بدی رو با خوبی جواب بدیم. تا کسی از ما نظر نخواسته نظر ندیم. در این شرایط هم توی روی ما با ما خوب رفتار میکنند و هم وقتی نیستیم از ما خوب یاد میکنند.

اگر خوش برخورد باشیم و بدون چشم داشت سعی کنیم به همه کمک کنیم (تا جایی که از دست ما بر میاد و نه به ...

اطرافیان ما هر کاری کنی فضول هستن باید مثل خودشون باشی اما متاسفانه نمیشه مثل خودشون بود چون با روحیاتمو ن تناقض داره بازم خودمون اذیت میشیم

اطرافیان ما هر کاری کنی فضول هستن باید مثل خودشون باشی اما متاسفانه نمیشه مثل خودشون بود چون با روحی ...

درک میکنم. این رو میگم که شدنی هست اما خیلی سخت هست و رنج زیادی توی مسیر هست. واقعا چند سال طول کشید اما به شیرینی امروز ارزش داشت.