2777
2789

برنج پاکستانی چهار مشت 

برنج دودی نصف مشت 

قاتی کردم .

پختم .

فقط روغن نزدم .چسبید بهم .

باید میزاشتم خوب بپزه .ولی خ‌یلی خوشمزه بود...

کیفیتش عین شیرودیه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

برنج پاکستانی میگن خیلی ضرر داره خوردنش

نه هندیه .اون‌هندیه .که میگند سمیه .

پاکستانی خوبه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج پاکستانی میگن خیلی ضرر داره خوردنش

برنج پاکستانی شبیه ایرانیه، فقط عطرش کمتره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خودتون را که گول نمیزنید تو رستوران ها مردم را گول میزنن ، شما کی را میخوای گول بزنی البته اگر توان ...

کمی فکر کن بعد حرف بزن .

اصلا مخاطبت کیه .

تاپیک را درست بخون .

مثل ادم با فرهنگ صحبت کن

کمی فکر کن بعد حرف بزن .اصلا مخاطبت کیه .تاپیک را درست بخون .مثل ادم با فرهنگ صحبت کن

استارتر توی امضات که نوشتی طلا رو تبلیغ نکنید یعنی چی؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

قابل مقایسه برنج ایرانی نیستن به هیچ عنوان

برنج ایرانی هاشمی دارم .

برنج‌پاکستانی هم دارم.

مثل مدادرنگی بیست و چهار رنگه به دوازده رنگس .

استارتر توی امضات که نوشتی طلا رو تبلیغ نکنید یعنی چی؟

چیزی نیست

برنج پاکستانی شبیه ایرانیه، فقط عطرش کمتره

مال من عطرش بیشتره .نمیدونم چرا .

دودی خیلی دوست دارم .دودی زدم