2777
2789
عنوان

پدربزرگم دیگ حتی نمیتونه حرف بزنه

196 بازدید | 11 پست

به خداوندی خدا آتیش گرفتم دارم میمیرممممم😭😭😭

پدربزرگم سرطانش متاستاز به ریه کرده روز ب روز از عید نوروز تا الان داریم آب شدنشو می‌بینیم

جراحی های زیاد...چندین بار گردنش رفت زیر تیغ جراحی انگار قصابی شده😭😭😭😭

به این امید که پیشرفت نکنه...چه قدر خاله هام شب بیداری کشیدن...رنج بی حاصل و  پدر بزرگم هم هر روز بدتر از دیروز با زور مسکن دردش اروم میشه....یک هفته اس ریه اش درگیر شده....دیگ نه میتونه حرف بزنه نه بلند شه نه هیچی ...هیچی

..با ته گلو میخواد حرف بزنه...به زور ....به خدا آتیش گرفتم دارم میمیرم....چرا اینقدر ما آدما بدبختیم...چرا اینقدر بیچاره ایم که حتی نمیتونیم درد عزیزانمون تسکین بدیم وقتی حالشون بده‌....من دو سال پیش پدرم رو از دست دادم...بعد اون پدر بزرگم حامی و کمک حالمون بود..فریاد رسمون بود...دارم میمیرم ....من دارم میمیرم....هر لحظه ممکنه بگن تموم شد پدربزرگم😭😭😭😭

چیکار کنم

چیکار کنم

دارم میمیرممممم😭😭😭😭😭

خدایا تو که دیدی بابام رفت...بابامو بردی...چیکار پدربزرگم داشتی....اصلا چرا با این درد سخت؟....جون دادنشو گذاشتی ببینیم که دیگ نتونیم زندگی کنیم😭😭😭

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی قسمت باشه 

اینو یادت باشه  هرچی بشه تو خدارو داری قلبم 

نمیشه با تقدیر جنگید 

همون رفتنی هستیم 

این دنیا گذاراس  اون دنیا ابدیه

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂