2777
2789
عنوان

از یه پسره ای خوشم اومده بود

145 بازدید | 11 پست

دو هفته رزیدنتم بود بعد دو سال و نیم که کسی که دوسش داشتم ترکم کرد و بعد اون دیگه به هیچ کس فک نمیکردم از این خوشم اومده بود امروز آخرین روزی بود که باهاش بودم هیچ اتفاقی نیوفتاد و دیگه هم  نمیبینمش 🙂

میدونستم مجرده و با کسیم نیست اخلاقشم خیلی خوب بود

حتی امروز ازش خدافظی نکردم یه پیام رسمی بدم ازش تشکر کنم بگم ندیدمتون دیگه که خدافظی کنم؟

خیلی احساس تنهایی میکنم بقیه دخترا حداقل یه پیشنهادو داشتن تا الان بعد هیچ کس از من خوشش نمیاد 

خسته ام از تنهایی 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

پیام بده

دلم میخواد بمیرم اگه قراره همینجوری رنج زندگیو به دوش بکشم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذره ولی حداقل پیام خداحافظی بهش بده تو دلت نمونه

تو دلم که نمیمونه ولی گفتم با شعور جلوش جلوه کنم😅

😄😄پیام بده نمیخواد مدل نامه ریاست جمهوری باشه دیگه

این خوبه؟

دکتر امروز ندیدمتون که خدافظی کنم میخواستم تشکر کنم ازتون بابت همه چی 

خسته نباشید 

امیدوارم روتیشن بعدی با دکتر فلانی بخیر بگذره😅

بنویسی جای خالیتون محسوسه چی🙄

یا قرآن😂 دیگه این خیلی زیادیه نیست؟🤣

دوسال همکار بودین دیگه حس میشه حتما😂

دو سال نه که دو هفته🤐😂