2777
2789
عنوان

موهام رو‌ چیکار کنممممم❓❓❓

644 بازدید | 46 پست

موهام خیلی بلنده 

جلوی موهام چتری عروسکی بود تا چند هفته پیش.  

فردا وقت ارایشگاه دارم میخوام تغییرش بدم 

چتریام تا گونه هام بلند شده . دو تا قسمت گوشه هاش تا وسط بازوم بلند شده . 

نمیدونم با این وضع کوتاه بودنش چه مدلی میتونم بزنم؟ پرده ای میشه؟ 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهه میاا جون تویییی :)من قبلا کاربر خاموش بودم تاپیکاتو دنبال میکردم خیلی وقته نیستیییلیر بزن خوشگله ...

سلام عزیزدلمم🩵

چقدر بهم وایب خوبی دادی دختر 😍❤️

اره یه مدته کمتر میام سایت کارام فشرده تر شده

مرسی از پیشنهادت قشنگم حتما انجامش میدم😘

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزدلمم🩵چقدر بهم وایب خوبی دادی دختر 😍❤️اره یه مدته کمتر میام سایت کارام فشرده تر شدهمرسی از ...

قربونت :)

ایشالا همشو انجام میدی 

ارره لیر خیلی خوشگله گوگل بزن برات مدلاشو میاره 

خودتم بخای میتونی خونه انجامش بدی 

اسی روتین موهات چیهبنظرت شامپو فینو دنس هیر گلیس لورال خوبن؟من موهام خیلی میریزه کم شده خشک و کدر مو ...

من شامپوم لورال و الپسینه . ترزمه هم برای کف سرم که چرب بود معجزه میکرد . 

ماسک مو هم خیلی استفاده کردم لورال که محشر بود . فینو هم عالیه خیلی مو ها رو نرم میکنه اما اصلا با توجه به قیمتش کارایی عجیبی نداره . 

روغن مو هم او جی ایکس عالیه . 

اسکراب کف سر هم لورال . 

برای ریزش مو قرص فیتو و بیوتین عالیه .

ولی به جز اینا من محصولات اقتصادی هم زیاد داشتم که محسر بودن میتونی اقتصادی تر خرید کنی و نتیجه بگیری مثلا ماسک مو لیمپیو واقعا از بهترینا بود برام . ساقه موهام که نابود شده بود رو دوباره زنده کرد . روغن موی استلو هم همینطور . 

سعی کن موهات رو با اب داغ نشوری . 

رویالشی ساتن باشه بهتره. 

موهاتو با کش مو نبند به جاش از اسکرانچی ساتن یا کانزاشی استفاده کن . 

ماهی یکبار یه کوچولو نوک گیری کن . 

قبل از سشوار کشیدن اسپری ضدخرارت بزن . 

قربونت :)ایشالا همشو انجام میدی ارره لیر خیلی خوشگله گوگل بزن برات مدلاشو میاره خودتم بخای میتونی خو ...

اخرین باری که خودم دست به قیچی شدم یک هفته نتونستم از خونه بیرون برم😂😂چتریامو تا بالای پیشونیم زده بودم 😭😂

کلا نمیتونم برای خودم کاری انجام بدم گند میزنم

مطمئنم سلیقت عالیه قشنگم پس کل موهام لیر میزنم چتریامم میگم پرده ای درست کنه🩵